Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd HGW "Failed to connect to server : W[2003] L[0]"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpalam cf naciskam start w 1 menu laduje sie x trap przechodzi w hgw na "step 4" sie zawiesza i wyskakuje blad "Failed to connect to server : W[2003] L[0]". Wylaczylem IE bo nie da sie go odinstalowac przynajmniej ja nie potrafie, powylaczalem zapory i antywiry i nic. HELP!

Opublikowano

Odinstaluj IE przez Panel Sterowania + ściągnij od nowa najnowszy patch. Wtedy powinny się zakryć błędy.

Opublikowano

Odinstaluj IE przez Panel Sterowania + ściągnij od nowa najnowszy patch. Wtedy powinny się zakryć błędy.

O to chodzi ze nie ma go na liscie do odinstalowania programow...w aktualizacjach go usunelem i jeszcze wylaczylem w wlasciwosciach systemu czy cos takiego no a dalej go mam na dysku. Sciagnelem instalke 1045 no to jak odpalam to patcher_cf nie reaguje. Odpalalem z folderu nic nie dalo

Ja mam win7 tak wgl ;P

HELP!

Opublikowano

Wyczyść rejestr.A może coś z zaporą?

Jak to zrobic? No nie zapory i antiwirusy wylaczalem. Nawet skontaktowalem sie z dostawca internetu byc moze to cos z routerem. Ale chyba nic nie udalo sie im zrobic

Opublikowano

Może pobierz Gre całkiem od nowa, usuń wszystkie pliki powiązane z crossfire i zainstaluj od nowa grę.

Jeśli nie pomoże to pobierz to http://www.megaupload.com/?d=BG6HO0T8 i podmień w folderze (standardowo) C:/Program Files/Crossfire/rez

Nie wiem czy pomoże bo miałem podobną sytuacje i (wyświetlało się to samo,ale 2007)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może pobierz Gre całkiem od nowa, usuń wszystkie pliki powiązane z crossfire i zainstaluj od nowa grę.

Jeśli nie pomoże to pobierz to http://www.megaupload.com/?d=BG6HO0T8 i podmień w folderze (standardowo) C:/Program Files/Crossfire/rez

Nie wiem czy pomoże bo miałem podobną sytuacje i (wyświetlało się to samo,ale 2007)

Nic to nie dalo...

POMOCY!

• 2 lata później...
Opublikowano

to nic nie da. To jest problem od nich i to oni muszą to naprawić. Co chwile są skargi o to ale niestey nie ma poprawy -.- nie pozostało nam nic jak tylko czekanie aż naprawią problem ;/. Wszelkie próby samodzielnej naprawy są bezcelowe, ale to nie jest tylko jeden problem. Ci którzy wydali kase na cf kilka dni temu, nie dostali jej. Tzn. odzyskali pieniądze ale w grze lipa. Ogólnie nic nam nie pozostało jak tylko czekanie aż naprawią problem który chyba ich w ogóle nie interesuje. Wasz cf będzie działał tylko i wyłącznie wtedy kiedy podłączycie się pod inną sieć. Co z tego wynika? Internet z którego korzystacie nie przepuszcza cf do pełnego działania... Można zresetować całkowicie internet ale nie wiem czy coś to da bo sama tego nie zrobiłam.