Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo all od 3 dni mam pewien błąd w grze łowisko na nk.Po włączeniu gry ładuje mi się ona do 28% i stoi w miejscu poczym wyskakuje że błąd itd...prosimy spróbować ponownie -.- wie może ktoś jak to naprawić? bo ja już nie mam sił... nie ogar totalny niedość że na 2 koncie moim działa to jeszcze takie ceny kosmiczne że szkoda gadać HELP! daje + za pomoc!

Opublikowano

No to czemu na 1 koncie mi niedziala (tam gdzie mam 28poziom) a na 2 działa (5 poziom) i to prawie wszyscy tak mają posiadam też 3 konto ale tamm już nie gram w łowisko czy ma to coś wspólnego z tym że mam aż 3 konta? i na każdym gre łowisko? ... każdy prawie tak ma :/

Opublikowano

odświerzajcie ze 40 razy, usuńcie cookies ( np cclanerem ) jak nie działa to pisać do serwisu macie na forum gry podany

Opublikowano

zrobiłem to co mówiłeś tzn usunełem cookies tym programem z każdej mojej przeglądarki i na żadnej nie działa odświeżam non stop i cały czas do 28% i stoi a nie będe pisał do tych całych moderatorów nk czy czego tam bo już pisałem i ani nie odpisują wszyscy już pisali na forum gry że też pisali do nich i jeszcze nikomu nie odpisali :/

Opublikowano

Mam! Dostałem odpowiedż od support nk na meila oto ona :

1. Zainstaluj nową wersję przeglądarki. Polecamy przeglądarki Mozilla Firefox i Google Chrome..

2. Należy wyczyścić pamięć podręczną, pliki cookie, i odświeżyć stronę. Instrukcje dotyczące czyszczenia pamięci podręcznej można znaleźć tutaj.

3.Być może najnowszą wersję Flash Player ma konflikty z poprzedniej. Aby rozwiązać ten problem, należy odinstalować Flash Player za pomocą specjalnego programu.

- Przed usunięciem należy zamknąć wszystkie programy, w szczególności, przeglądarkę i komunikatory internetowe.

- Po usunięciu programu zainstalować najnowszą wersję Flash Player снова.

4. Przeładuj komputer.

5. Zainstaluj ustawienia programu Flash Player z zezwoleniem na przechowywanie informacji na Twoim komputerze. Instrukcja jak to zrobić, znajduje się tutaj.

6. Upewnij się, że JavaScript jest włączony. Zainstaluj Java ponownie.

7. Możliwe jest, że masz: firewall, antywirus, program, który usuwa wyskakujące okienka (reklamy, banery) - spróbuj tymczasowo wyłączyć je i wejdź do gry.

8. Usuń aplikację. Przeładuj komputer, wróć do witryny, na której grasz, i ponownie zainstaluj aplikację (wszystkie Twoi dane i postęp w grze pozostanią).

9. Jeśli problem nie ustąpi, proszę wykonać te instrukcji z innej przeglądarki.

Opublikowano

Co ty ja to zrobiłem w 15min... ale i tak nic nie pomogło :/ może niektórym pomoże ... ale umnie jest tylko jedno wyjście nowy windows ^^ ... no to zabieram się do roboty :)

Opublikowano (edytowane)

jak możesz się zalogować na 2 konto na grę to przecież nie jest nic z kompem :) to u nich serwer padł i polowa ludzi nie może się zalogować. pisałem do tych typków i powiedzieli ze trwają jakieś prace ze to trochę zajmie. Z tym flashem tez nic nie daje tak samo jak cookies

Edytowane przez minio132
Opublikowano

Zainstaluj sobie od nowa javę.

www.java.com

Jeżeli nie zadziała to zainstaluj sobie Google Chrome.