Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam dzisiaj kupiłem (czyli orginał) left 4 dead 2, włączyłem grę to się zdziwiłem dlaczego mam lagi bo all spełnia minimalne wymagania a all dałem na najniższe

Wymagania gry:

Minimalne:

Obsługiwane Systemy: Windows® 7 / Vista 32/64 / XP

Procesor: Pentium 4 3.0GHz

Pamięć: 1 GB dla XP / 2GB dla Visty

Karta Graficzna: Karta graficzna kompatybilna z DirectX 9, 128 MB i obsługą Shader model 2.0. ATI X800, NVidia 6600 lub lepsza

Dysk Twardy: Co najmniej 7.5 GB wolnego miejsca

Karta Dźwiękowa: Kompatybilna z DirectX 9.0c

Zalecane:

Obsługiwane Systemy: Windows® 7 / Vista 32/64 / XP

Procesor: Intel Core 2 Duo 2.4GHz

Pamięć: 1 GB dla XP / 2GB dla Visty

Karta Graficzna: Kompatybilna z DirectX 9 i obsługą Shader model 3.0. NVidia 7600, ATI X1600 lub lepsza

Dysk Twardy: Co najmniej 7.5 GB wolnego miejsca

Karta Dźwiękowa: Kompatybilna z DirectX 9.0c

Moj sprzęt:

Procek: Intel core duo 2.0 GHz

Vista 32 bity

2GB ramu

Mobile Intel R 945 Express Cipset Family 256 MB(ma shadera 2.0)/ gdy uruchamiam gre pisze mi że nie mają mojej garty graicznej w bazie danych i chcieli żebym dał im szczegóły tej karty

DirectX 9.0c

Wiem słaby ale komp kupiony 4 lata temu na szczęście na rok 2012 będzie już porządna maszyna

Edytowane przez Mesiuskate
Opublikowano

hmmm jeżeli spełniasz wymagania to lagów nie powinno być :/

Pamiętam że w mirrors edge też miałem lagi chociaż mam ekstra kompa.

Jeżeli jest opcja w ustawieniach gry w grafice opcja obsługa physx to ją wyłącz.

Niestety nie grałem w left 4 dead 2 więc nie wiem dokładnie :/

Albo spróbuj zaktualizować sterowniki lub reinstall gry.

Jeżeli jest jakiś patch to go ściągnij.

Pozdrawiam jak to nie pomoże to nie wiem :)

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

no nie wiem bo kupiłem ja i kolega no i nie wiem dlaczego mam tam jascy ekran w cholerę nie ma cieni ani nic normalnie jakbym przez jakieś białe okulary patrzał

Opublikowano

XP stary ale najlepszy xD, chociaż mam Windows 7 i nie mam żadnych problemów z nim :P

Możesz spróbować jeszcze uruchomić w trybie zgodności z Windowsem XP może coś poradzi :]

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

XP stary ale najlepszy xD, chociaż mam Windows 7 i nie mam żadnych problemów z nim :P

Możesz spróbować jeszcze uruchomić w trybie zgodności z Windowsem XP może coś poradzi :]

Mój kumpel ma o troszeczkę słabszy pc i viste .

Ja mam troszkę lepszy i XP i jakoś nie tnie się wcale...

Ta gra wcina sporo ramu myślę że najlepiej było by posiadać 3gb (posiadam)

Karta graficzna 512 mb powinna wystarczyć (posiadam Ati Readon HD 4800 Series)

To tyle ja nic innego nie poradzę...

Spróbuj może wyłączyć anystalizing czy jak się to nazywa ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

omg nie nie oftopuj dzieciaku, temat do zamknięcia a laguje mnie ze nie mam 2 rzeczy w karcie graficznej bo kurwa procek i ramu mam dobrze nawet Black ops by wszedł tyle że by były co trochę lagi a XP wsadź w dupę bo już all nowe gry BF3 MW3 nie będą działać na XP, nabiłeś tu 3 posty w huja znaczące do tematu idź na dwór pobaw się z kolegami w chowanego a nie siedzisz przed kompem i wkurwiasz ludzi bo offtopic robisz, A co do twojego kompa to taki 1300 zł w sklepie i się chwalisz w necie czego ty nie masz, A masz kurwa auto ??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...