Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] BONY 7-10 NOWE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema

Wzialem sie za serwer prywatny na hamachi, mialem juz 2 serwery, ogarniam navicata itp. i robie to poprostu z nudow, moze za jakis czas bym go wypuscil, robie wlasne pliki serwerowe mam na bardzo czasu podejrzewam ze wszystko mi zajmie okolo miesiaca bo mi sie nigdzie nie spieszy, wpadlem na pomysl zeby zrobic serwer calkowicie odwalony, inny niz wszystkie. Postanowilem zrobic wiele nowych rzeczy, calkiem nowe mapy, nowe itemy, nowe mooby, WSZYSTKIE NAZWY POZMIENIANE, i wpadlem na pomysl zeby dodac nowe bony ! 7-10 bon, i nie wiem za bardzo jak sie do tego zabrac, orientuje sie ze trzeba w navicacie stworzyc nowa tabelke w zakladce player, nie wiem za bardzo jak sie do tego zabrac, reszte bym juz wiedzial co zrobic ale nie orientuje sie w tworzeniu tabelek, jak moglby mi ktos wytlumaczyc jak stworzyc takowa tabelke, chodzi mi o to jak to zrobic w tym jak nacisne new_table. Jak by mi ktos pomogl moge mu przeslac ukonczone prace, i 5 oraz + 'iki ;] mozecie mi pisac na gg 35402259

JAK WSZYSTKO SIE SPRAWDZI TO POTEM NAPISZE TUTA JAK TAKOWE BONY STWORZYC !!!

Zastanawiam sie jeszcze nad tym czy istnieje taka mozliwosc zeby jakas nowa klase stworzyc czyli ze byloby 5 klas postaci !!!! Ale z tym pokombinuje, nie wiem czy sie tak da zrobic, mam wiele pomyslow ale narazie chce to zrobic. :]

@Edit:

TABELKA STWORZONA :] PROSZĘ MODA O NIE ZAMYKANIE TEMATU, ZEEDYTUJE POTEM I NAPISZE CZY DZIALA. :-)

Edytowane przez Gozduś

Daj + 'ika, to nic nie kosztuje. :]

Opublikowano (edytowane)

mi sie wydaje ze sama tabelka ci nic nie pomoze :) bo do tego dochodzą questy,pliki game itd.

400 post ^^

Edytowane przez ProWarriorrS
Opublikowano (edytowane)

No tak jak up pisał :)

Raczej nie dasz rady stworzyć aczkolwiek fajny pomysł czemu nie :)

7-10 bon może ktoś kiedyś wprowadzi :P

Edytowane przez zielinskipawel4

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

@Up

@2x Up

Zdaje sobie z tego sprawe, dlatego ze mam duzo czasu to poproboje cos pokombinowac, aktualnie jestem przy dodawaniu obrazka zmiany bonusu oraz prace trwaja nad przerobkami zeby taki bon wogole dodac, mozna bylo go zmieniac itp. :]

Opublikowano

Raczej nie zrobisz tego, no chyba że byś zdekompilował game^^. Poza tym ludzie nie chcą grać na serwach gdzie jest 6/7 bon a ty chcesz wprowadzać 7/10?! Totalna apokalipsa dla serwa

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

@Up

Wartosci bonow beda pozmieniane, bedzie to server exp/pvp i nie bedzie az takich duzych bonow jak sa na prywatnych serwerach z 6/7 bonami.