Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Minecraft (no-hamachi) (no-premium) 24/7 (1.7_3)

malipczuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :rolleyes:

Mam zaszczyt zaprosić :D na nowy serwer Minecraft który zwie się BLACKOUT od tak wymyśliliśmy :huh:

Serwer jest na 20 slotow

Moby-off

Wersja 1.7_3

Dostępność 24/7

Premium- nie wymagane

Ip - wysyłam na pw

pluginy- miedzy innymi iconomy iconomychestshop lwc worldguard commandbook i wiele innych mniej ważnych

Obecnie na serwerze gra 7 osób (sami znajomi) rozgrywka 4-fun rozmawiamy na skype itp. wiec również zapraszam

mój nick na skype (karolmaliszak) Nie krepować sie sami się ledwo znamy :D Obecnie mamy problem z dostępem do

panelu serwera a wiec nie mozemy zrobic white-listy bo rzadko kiedy resetujemy serwa, wiec jeśli chce ktoś Ip

proszę napisać do mnie na priv i podam, na serwer wezmę pierwsze 5-6 osób, Na serwerze panuje raczej mila atmosfera :)

Jeszcze żadne kłótnie sie nie zdarzyły, mamy wolne działki budowlane, gotową kopalnie galerie targowisko gdzie można handlować itp.

wszystkie budynki zabezpieczone cuboidem, Wiec serdecznie zapraszam ! i wszystkim którzy dołączą do gry na naszym serwie z góry życzę milej zabawy :)

i informuje ze nie chcemy osób które popsuja nam zabawę jednak wole tych życzliwych i miłych ale cóż jak to się mówi wyjdzie w praniu :)

pozdrawiam.

Ci co napisali poniżej proszę napisać na GG 31543071

Opublikowano

Zal servera jakis nie ogar napisalem na gg a on mi napisal :

DJ.Warrock

23:45:50

Siemka podasz mi ip tutaj

mali (31543071)

23:46:16

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee FUCK ! ludzie dajcie spokoj strona serwer blackout.webnode.com

Opublikowano

@Up Serwer był postawiony pierwszy raz wiec się nie dziw bo Administracja ledwo znała komendy itp. z czasem by sie wszystko rozwinęło jednak nie panowie powyżej (nie dam sobie głowy uciąć ze wszyscy) myśleli ze jak serwer nowy to nie będzie cuboida choc gdzie nie gdzie nie bylo i zabrali sie za greef kiedy dostali bana (nie dawałem bana na ip) zaczęli wchodzić z innego nicku natomiast inni mimo mojego zakazu budowali pionowe wieże do nieba a na moje słowa zareagowali (ty ch*** je**** zniszczyłeś wszystko mi ! itp.) reszty nie będę cytował bo dostane bana mimo usunięcia sytuacja sie powtarzała budowa od nowa tego samego admin usuwa i znow te same slowa. a zeby tego bylo malo ktos po 1 dniu serwera włamał sie do serwera mojej poczty gmail .itp i całkowicie usunął serwer (Pliki z FTP) a zdenerwowany bylem dla tego ze pojawiły sie 1 ataki na roota juz przed odpalaniem serwera i nie miałem czasu odpisywać na dziesiątki wiadomości gg skype i poczty, na szczęście większość graczy poza panami wyzej doceniła serwer i mieliśmy ponad 15 graczy zadowolonych i chwalących nasz serwer. teraz serwera nie ma ale kupujemy lepsza maszynę bo wtedy bylo za mało slotów i serwer jak najbardziej powraca tylko teraz odpowiednia osoba przygotuje nam lepsze zabezpieczenia aby sytuacja sie nie powtórzyła. pozdrawiam :)

• 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...