Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Event bikini

trocek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam event bikini będzie najprawdopodobniej będzie z poniedziałku na wtorek skąd wiem Przeleciało info w grze z informacją za ile dni będzie event

Daj +

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O to bardzo dobrze bo w poniedziałek nie będzie mnie cały dzień w domu ^ ^

I am

1303226680-U198706.png

ubuser_2_mpc_ub.gif19858.gif

ubuser_2_ganja.gif17037.gif

74123495316050640700.png

71013185854196215204.png

sygnaturav3.png

Sygna by Evasion

Zbieram plusiki ;>

Opublikowano

Potwierdź to. Mają być trzy eventy. Rzucanie się balonami, Bikini i mapa Odyssey. Na tym koniec. Data rozpoczęcia? Przełożona pierwotnie z 7 lipca.

Opublikowano

Cieszcie się, że w ogóle jest ten event..

@Topic

Dzięki za informacje akurat o tym nie wiedziałem..

Przyda się + :)

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Biedzie tylko 1 event nie 3 robisz mapę Odyssey i tam walisz balonami raczej nic się nie dostaje tak sadze w zeszłym roku nic nie było.

Drogi Idioto. W zeszłym roku był właśnie taki Event na mapie Odyssey. Rzucanie się balonami i wygrywanie strojów medyczek o ile Pamiętam. Więc jeśli możesz to przymknij się w tym temacie, bo jak sądzę grasz w tą grę dopiero od wczoraj.

To znaczy ze co bedzie Dzisiaj o której czy jutro D:

Nie wiadomo czy dzisiaj czy jutro! Na oficjalnym forum GamersFiirst nie ma takiego tematu! Jest tylko wzmianka o tym że event został przełożony z 7 lipca, ale nie podano drugiej daty.

Up@tu sie nie przeklina to wiennc dzisiaj czy jutro ????

Zainstaluj słownik w swojej przeglądarce dziecko, albo idź do szkoły w której poziom nauki jest nieco podwyższony od tego pierwotnie założonego dla uczniów Twojej szkoły.

Całe życie z Debilami.

Opublikowano

Nie admin mi napisał tylko siedziałem na sewerze i nagle leci jakaś informacja patrze a tam w tłumaczeniu na nasze jakoś tak ( Event bikini wystartuje za 4 dni ) to było w piątek wieczorem

Daj +

Opublikowano

smokeweed Jesli ci sie nie podoba jak pisze to opusc ten temat i tu nie zaglądaj a najlepiej zamkni sie

Ile Ty masz lat, zapewne Twój wiek, z całym szacunkiem, mógłbym policzyć na palcach obu rąk nie używając do tego żadnego z obszarów mojego mózgu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...