Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Aktualnie mam ogromny dylemat miedzy 4 bohaterami : Malzahar, Brand, Vayne, Karthus.

Proszę o opinię graczy którzy spędzili sporo czasu grając bohaterami wymienionymi powyzej :) Najbardziej chciałbym postać która jest świetnym gankerem i dobrze się nią harasuje.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Powiem tak.. ja osobiście nie ogarniam tych postaci oprócz Malzahara. Gdy był w rotacji cały czas nim grałem i powiem Ci że jest genialny. Na początku miałem problemy ze ścianką ale tak to dawałem sobie nim rade. Jeszcze jak masz runki pod maga to już wogóle :) Harasuje się nim też bardzo dobrze (przynajmniej dla mnie) i oczywiście ma masakryczne ulti :) No moim zdaniem powinieneś zrobić tak. Poczekać na rotacje gdzie będzie dana postać pograć nią trochę i samemu zobaczyć kim będzie Ci się lepiej grało. Bo w ciemno to nie warto nawet kupować. Ja akurat właśnie na niego zbieram. Grałem każdą z tych postaci ale żadna nie przyciągnęła mojej uwagi jak Malzahar. No ew. Vayne też się miło gra. Ale nie zawsze mi dobrze nią szło. No wybór należy do Ciebie. Moja rada wstrzymaj sie jeszcze i zrób tak jak Ci pisałem :P

Opublikowano

Vayne chyba najłatwiej ogarnąć bo to AD Carry. Stoisz z supportem na lane i lasthitujesz. Jak nadarzy sie okazja to napieprzasz w wrogów ile wlezie.

Malzahar i Brand typowi Casterzy. Full Combo + Ulti na dobitke, dobre dmg i nieźle cisną na midzie.

Karthus. - Papier, ale to jak każdy caster. Dobre ulti, cisniesz ludzi na midzie z bąbek, wnerwiasz na ulti, slowujesz i to nieźle I każdy skill jest AOE czyli dobry farmer.

Sam musisz wybrać, ale ja polecam ci Malzahara albo vayne.

zbyt duża sygnatura / Enzil

Opublikowano

Karthusa nie polecam. Może i jest dobry, ale nie jest dla newbie. Brand i malza mają dobry dmg i dość łatwo nimi ogarnąć. W szczególności polecam Ci Branda, fajny mag, nie jest nudny, więc sobie nim pograsz jakiś czas.

Opublikowano

Moze ja sie wypowiem posiadam Branda i Karthusa

Wg. sa to jedne z postaci najlepszych w grze , ale to moja opinia poniewaz lubie grac "magami "

Zaczne od Karthusa ktos napisal wyzej ze postac ciezka do ogarniecia ..... powiem tak z poczatku mialem lekkie problemy trafiac z bombki i z utrzymaniem many

ale metoda czasu i bledow doszedlem do bullidu majacego duzo ilosc many i po prostu koxe .... nawet jesli mi nie idzie runda bo mi zabijaja kolegow z druzyny

to i tak karthus ma przewaga bo stoje sobie kolo miasta i tylko myszka jezdze po mapie czekajac az ktos bedzie mial 35% hp ;] i wale R i tak zdobywam kille i pieniadze

druga rzecz bardzo fajna u niego to ze po smierci przez kilka sekund jeszcze moze atakowac (uwielbiam to ) bo nie raz robilem tak ze sam wjezdzalem na 3/4 zjezdzlaem im ze skilla na E (takie kolo ) wiekszosc zycia po czym padalem

i dusilem R i zawsze bylo przynajmniej jedno zabicie a jesli sie tak nie zdarzalo do druzyna ich dobijala a ja zgarnialem gratulacja ;]

Branda mam od 2 dni postac bardzo fajna i latwa do ogarniecia

jak z poczatku pozabijasz ludzi to jest taki dmg ze skilli ze to porazka

kazzdy padnie na combo skilli, i ta boska R dla nie wiedzacych leci ogien i odbija sie od wrogow ;] zadajac nie male obrazenia

najwiecej zabic brandem mialem wczoraj 24 ;] czyli postac jest latwa do ogarniecia bo team przeciwny az taki slaby nie byl

Bardzo Ci polecam obie postacie gdyz jak dla mnie sa swietne

Licze na jakis + bo dlugo to pisalem , ale to z nudow bo czekam w kolejce w Lol'u xD i tak to jest

Pozdrawiam

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Opublikowano

a która z poniższych postaci jest najlepsza na mida?

Malza, brand, vayne

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Malza, brand, vayne

Nie grałem długo tymi 2 postaciami, ale brandem grałem i dobrze się spisywał na mid.

Opublikowano

Malza, brand, vayne

Malza>Brand>Vayne

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"