Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Chciałbym zagrać Europejską postacią która potrzebuje jak najmniej sp, będę rozwijał tylko jedno drzewko umiejętności. Macie jakieś propozycje ? Wiem że moje dmg będzie cienkie ale mimo wszystko chciałbym spróbować :) .

Edytowane przez arcisin
Opublikowano

najlepiej wogule nie graj w ta gre. Silkroad jest tak stworzony ze trzeba farmic chyba ze kupisz wyfarmiona postac. A tak przy okazji to postacie euro sa stworzone tak zeby rozwijac 2 drzewka umiejetnosci.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

najlepiej wogule nie graj w ta gre. Silkroad jest tak stworzony ze trzeba farmic chyba ze kupisz wyfarmiona postac. A tak przy okazji to postacie euro sa stworzone tak zeby rozwijac 2 drzewka umiejetnosci.

Przeczytałeś mój cały post ? Nie chodzi mi o dmg i skuteczność tylko o grę.

Opublikowano (edytowane)

polecam ci rogue/bard , czemu ? jeżeli chcesz grać 4fun wyfarm troche na ongach swoją postać , te 2 mastery wymagają najmniej sp a z 1 mastery nie ma co zaczynać nawet dla 4fun !

Edytowane przez FiShWiFe
Opublikowano (edytowane)

Nie lepiej zrobic rogue/cler?? Mniej bedzie padal no chyba ze ma zamiar grac ta postacia okazyjnie to wtedy bard wchodzi w gre :D

Pozatym bez farmy nie bedzie ci starczalo sp.

Mi na moim rogue/cler wystarczyla farma -3 i na 52 lv mialem 15k sp w zapasie.

Na takiej farmie expa jest sporo jak i sp :D

Rozwin skille xbowa + passywy a z clera healing cycle i recorevy division ( chyba tak to sie nazywa).

No a jesli naprawde nie chce ci sie farmic to dawaj tylko w skille xbowa i moze jakos tam pociagniesz te kilka lv :P

Edytowane przez Tomix__

Seiran95.jpg

• 5 tygodni później...
Opublikowano

ROGUE/CLER

Będziesz potrzebował do 80 lvl około 290k sp, a i jeszcze jedno jeżeli chcesz mieć jeszcze mniej sp do wbicia nie dodawaj skilli nadających się tylko pod pt ;]

pr0zniwiarz.png

Takie Tam Staty Z Bf'a 3