Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plusy i minusy od xx postów

Cytryn

Minusy i plusy od pewnej ilości postów  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za ? Odpowied? uzasadnij !

2. 2. Od ilu postów i jakiego czasu mo?na dawa? + i - ?

• 5 ; Po 2dniach od rejestracji
    • 15 ; Po tygodniu od rejestracji
    • 25 ; Po 2 tygodniach od rejestracji
    • 50 ; Po miesiacu od rejestracji
  3. 3. Czas od rejestracji czy ilo?? postów ?

• Czas od rejestracji
    • Ilo?? postów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Chciałbym aby było wprowadzone ograniczenie aby plusy i minusy mogły być dawane dopiero od jakiejś liczby postów np. 50 ( kwestia 2 dni) lub czasu od rejestracji np. tydzień .

Dlaczego ? Po co ? Na co ?

1.Dzięki temu nikt nie będzie robił drugich kont u ciotki , szwagra , dziadka , syna , w pracy itp żeby kogoś zminusować lub siebie zplusować .

2.Dzieci neo nie będą minusować każdego bo mają neostrade .

Odpowiedzi proszę uzasadnić .

Edit:Zmieniłem Ankietę .

Edit2: Jeżeli wybierasz opcje postów to zaznaczasz ile postów i nie patrzysz na czas i odwrotnie !

Opublikowano

ankieta :rolleyes: ja jestem na tak ponieważ jest to dobry pomysł z uwagi na coraz częstsze robienie kont aby się doplusować lub zminusować kogoś innego ...

Opublikowano

Nie

Dlaczego ?

Każdy może powiedzieć nie i już . To nie dawna Polska kiedy jedno liberum veto rozwalało system ( byle wieśniak obalał poważne ustawy )

Opublikowano

Dlaczego ?

Każdy może powiedzieć nie i już . To nie dawna Polska kiedy jedno liberum veto rozwalało system ( byle wieśniak obalał poważne ustawy )

Aj nie porownuj oswiecenia do 21wieku :D

Wtedy ludzie byli glupcami i strasznie prozni ale przejdzmy do sedna.

Ja bym dal od 100postow nawet,zabezpieczenie przed zbednym spamem w tematach,po za tym jest antyflue cos tam ze posty co pol minuty :)

Przynajmniej zadne osoby nie beda mnie minusowac :P

sstwc.jpg

Opublikowano

Jestem na NIE, nowi użytkownicy muszą miec wolną reke nie możemy ich podporządkowywać, spamujesz = masz minusa, pomagasz, piszesz tuty otrzymujesz plusy.

Dla mnie zbędna jest opcja dodawania minusów, plusy powinny tylko byc.

Najlepszym sposobem byłaby możliwosc plusowania/minusowania po miesiacu od rejestracji.

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

Jestem na NIE, nowi użytkownicy muszą miec wolną reke nie możemy ich podporządkowywać, spamujesz = masz minusa, pomagasz, piszesz tuty otrzymujesz plusy.

Najlepszym sposobem byłaby możliwosc plusowania/minusowania po miesiacu od rejestracji.

w sumie pomysł o czasie a nie o postach też jest niezły .

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Co to za problem wlaczyc komputer na noc, albo nabic 50 postów?

Reputacja powinna być wywalona i dodać moduł Thanksy, możemy tylko dać THX, i nie ma żadnych minusów.

Nie

Opublikowano

Więc tak:

- Najlepszym posobem byłyby "Thanks'y" tak jak na elitepvpers, bo nikt by się nie sprzeczał i nie wyrażał "O rzal, dał mi minusa, jest pojebany", nie byłoby też takich głupich postów jak "Daj +/-"

- Jeśli reputacja jest konieczna to od 100 postów minimum.. 50postów to kwestia nawet 1 dnia..

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Reputacja powinna być wywalona i dodać moduł Thanksy, możemy tylko dać THX, i nie ma żadnych minusów.

Nie

Lub opcja sekiluki-9311.gif?type=sigpic&dateline=1268665645

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

Nie

Zgadzam sie z kolega :) + czy - to shit neo zawsze beda dawac -

ban.gif

Opublikowano

Jestem za. Od ilości 25 postów. Dlaczego nie od czasu? Ponieważ ktoś może zrobić konto, włączyć przeglądarke, wejść na MPC i np. pojść grać, więc to bez sensu.

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Jestem za. Od ilości 25 postów. Dlaczego nie od czasu? Ponieważ ktoś może zrobić konto, włączyć przeglądarke, wejść na MPC i np. pojść grać, więc to bez sensu.

Źle mnie zrozumiałeś , chodziło o czas od rejestracji nie czas online ! To jest różnica ( jak dla mnie ) .

Opublikowano

Kuźwa. CZY TE PLUSY BADZ MINUSY SA WAM NIEZBEDNE DO ZYCIA? Na opinii innych mi nie zalezy chyba ze ludzi postawionych wyzej. Dziecko Neo.. Coz. Popularne okreslenie ale wieksosc tych zbierajacych - i + sami nie zachowuja sie lepiej. TO TYLKO KILKA PIKSELI..

Na nie bo w nowej wersji ip.b nie bedzie juz minusow wiec nie ma sensu.

Opublikowano

Wiesz ile jest neo na MPC? chyba nie byłeś w dziale metin2 bo ładne ludziki się czasami znajdą ^^

na luzie miałbym 150 + gdbyby nie minusy od neo... :)

Opublikowano

Mou pisał, że niedługo będą zlikwidowane - i ten temat jak każdy inny o reputacji zaraz zostanie zamknięty...

Najlepiej mieć gdzieś te piksele, jak one Cię nie obchodzą, to sie nie denerwujesz i nie piszesz takich tematów - proste.

Mi tam neosy nie przeszkadzają, bo mi zwisa i powiewa, czy mam 300 +, czy 300-

52287137559562145640.png

Opublikowano

Powinniśmy pomagać bezinteresownie, a nie w zamian za '+', '-'.

Mowa szczególnie skierowana do starszych użytkowników.

@Top

Na nie. Wyjaśniłem.

09071535498836998897.png

Gość Mounthains
Opublikowano

Za dużo chcecie ogarniczyc nowych userów ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...