Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nowy dział] Borderlands

Gericht

Dział Borderlans  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? za utworzeniem dzia?u?

• Tak
      8
    • Nie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Borderlands

Borderlands łączy w sobie charakterystyczne cechy dwóch gatunków: FPS oraz cRPG. Rozgrywającą się w bliżej nieokreślonej przyszłości akcję obserwujemy z perspektywy pierwszej osoby i używając wielu rodzajów broni eliminujemy duże grupy przeciwników, jednocześnie rozwijając swoją postać i dobierając jej sprzęt. Za przygotowanie tej produkcji odpowiedzialna jest doskonale znana graczom firma Gearbox Software, która zasłynęła głównie dzięki hitowej serii taktycznych strzelanin Brothers in Arms.

Mamy do czynienia z postapokaliptyczną scenerią, a całość w bardzo wyraźny sposób nawiązuje do filmowej trylogii Mad Max. Na skolonizowanej przez ludzi planecie Pandora rezydują potężne bestie. Gracze wcielają się w jednego czwórki bohaterów i przyjmują od mieszkańców kolejne zadania, w większości polegające na eliminacji wrogów. W grze zastosowano system tworzenia broni z kilkudziesięciu różnych elementów, dzięki czemu każdy egzemplarz różni się nieco od innych. Dużą rolę odgrywają też pojazdy, którymi możemy sterować.

W miarę upływu czasu gry postać staje się coraz silniejsza i pozyskuje nowe umiejętności. Oprócz kampanii dla pojedynczego gracza duży nacisk położono także na multiplayer. Do zabawy w kooperacji mogą przystąpić maksymalnie cztery osoby. Ponadto przewidziano możliwość dowolnego wchodzenia lub opuszczania aktualnie przeprowadzanych rozgrywek. Jeden z graczy zaczyna, a pozostali dołączają do hostowanej przez niego gry, ale ze zdobytymi łupami i rozwiniętymi postaciami. W grze jednoosobowej ich rolę przejmą NPC-e: wspomagają nas w trudniejszych momentach, a w poszczególnych misjach trzeba wybrać ich specjalizację i wydawać proste komendy. Można im także zmieniać broń i decydować o drodze rozwoju ich umiejętności.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja w zasadzie jestem neutralny... cheaty do tej gry są, ludzie też w to grają, ale przejdą grę 1 raz i mają to w dupie... na przejście gry wystarczy poświęcić ok 10h. chyba że ktoś chce to może grać potem na trudniejszym poziomie oraz DLC, ale po przejściu gry, już nie chce mi się grać w to, nie mówiąc już o playtrough 2 oraz dodatkach ...

więc ludzi przyjdą i po chwili odejdą, bo nie będzie już grać... a potem dział padnie...

Gość TheMorteMaster
Opublikowano

Można dodać sub do inne fpp, gra mi się jakoś nie podoba, ale chaty są :). Wielu, graczy przyciągnie na forum .

Opublikowano

Gierka jest zarąbista jeszcze jak sie przechodzi kooperacje z 3 ludzi i gada się na skype.

Lecz trzeba ją kupić a większość tutaj woli mieć za free gierki. (bez obrazy do tych co kupują)

ja jestem neutralny.

w83od2.jpg

Opublikowano

Oczywiście że na tak, dodaj gameplaye Rock'a z Rojo. Gra wciąga tak że aż zakupiłem ją na steam... Prawdą jest że nudzi się po tych paru przegranych godzinach... No ale są cheaty więc można dodać.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

hm.. Nic to, że miesięczny odkop, ale sprawa niezakończona.

Gra jest za pół darmo na steam (5 euro), a w dziale inne FPP pojawia się coraz więcej tematów ds. borderlands. Można by się zastanowic nad dodaniem działu.

Opublikowano

gry nie trzeba kupować

teoretycznie jest zabezpieczona Gamespy który w praktyce nie działa

ja zassałem z TPB i śmiga multi aż miło, nawet z DLC

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Podoba mi się ta grafika.

Coś pod nowsze Battlefield Heroes nieprawdaż?

Ja na TAK.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...