Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co po Minecrafcie?

Ozi96

Co Po Minecrafcie?  

60 użytkowników zagłosowało

1. 1. My?licie czy Notch i spóla stworz? jak?? now? gr? po Minecrafcie przecie? zarobili grube miliony.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja myślę ,że zdecydowanie to 1 zarobili grube miliony więc na pewno kupią jakiś lepszy silnik graficzny i stworzą grę jakiś surivall o zombie czy coś :P

Lubish To?!

Opublikowano

Ja myślę, że czegoś nowego to na pewno nie wymyślą, bo nie ma sensu. Skoro zarobili rzekomo te miliony na minecrafcie, to lepiej jak popracują nad zabezpieczeniami, wtedy nie będzie piratów i zarobią jeszcze więcej.

Opublikowano

Co ja też mogę się nazwac "piratem" bo ja osobiście wolę miec grę w pudełku niż elektronicznie to po 1 a po 2 kupię jak wyjdzie na xbox'a 360.Zarobili miliony bo w grudniu było o tym a już mamy lipiec.Z resztą na pewno zauważyli ,że umieją robic gry sandbox(chyba tak to się piszę) i stworzą coś odmiennego o lepszej grafice już nie obsługującej Javy.

Lubish To?!

Opublikowano

Ja myślę, że nie potrzebnie by musieli zrobić nową grę. Przecież na Minecrafcie zarobili dużo pieniędzy i myślę, że lepiej by było aby nadal ulepszali tą grę niż tworzyli nowe.

Opublikowano

Przecież pracują teraz nad grą Scrolls...

I po co wgl ta ankieta, jak to jest wiadome, że będą robić następne. Założyliby filme (czy coś takiego) tylko dla minecraft???

Opublikowano

Ja myślę że robienie nowego silnika itp lepszej grafiki, to bezsens oni niech biorą się za zabezpieczenia żeby piratów nie było i żeby dobrze,żeby inne wersje miały co raz mniej Bugów i nie wykończeń niech robią ale dobrze :)

35353.png

Opublikowano

No nie wiem mogą przecież sobie powiedziec "mamy miliony po co już pracowac" i miec to głęboko w D jak tylko ukaże się nie finałowa wersja MC

Lubish To?!

Opublikowano

Minecraft 2 w języku C++.

Jak notch oczywiście go się nauczy, moim zdaniem dla notcha pisanie skryptów to pasja. :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Minecraft 2 w języku C++.

Jak notch oczywiście go się nauczy, moim zdaniem dla notcha pisanie skryptów to pasja. :)

To by było coś :), w końcu nie byłoby takich ścinek.

P.S. Notch pewnie zna C++ :D

napiskx.png
Opublikowano

gdyby chcieli zabezpieczenie to by zrobili to w max miesiąc

steam i tyle

Ja myślę, że nie potrzebnie by musieli zrobić nową grę. Przecież na Minecrafcie zarobili dużo pieniędzy i myślę, że lepiej by było aby nadal ulepszali tą grę niż tworzyli nowe.

jak każdy dobry developer nie kończy na jednym produkcie, a notch chyba nie jest złym developem nie?

Opublikowano

Brawo.

Wiesz że Notch i jego ekipa wcześniej już robiła gry ,i nadal będzie robić?

Scrolls - strategia.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Oczywiście że tak - firma Mojang nie specjalizuje się tylko w jednej grze. Mimo że jest najpopularniejsza. Scrolls jest nawet fajne, ale i tak bardziej przemawia do mnie MC. Zresztą ciekawe jakby jakiegoś FPS albo RPG strzelili.

Opublikowano

Ja nie wiem co wy w tym widzicie ...

Mają kasę więc po co żeby mieć jeszcze więcej no wątpię ...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Jeżeli mają coś , co sprzedaje się bardzo dobrze i cisną na tym grubą kasę, to czemu mieli by wymyślać coś nowego, wkładając w to hajs, bez pewności, że się zwróci i zarobi na siebie.

Odpowiedź: Raczej nie :)

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

Nowej gry raczej nie zrobią tylko będą ulepszać Minecrafta. Choć może Minecrafta przerzucą na coś lepszego niż Java...

18101299.png

Opublikowano

Moim zdaniem stworzą ale czy to będzie takie zajebiste jak Minecraft to nie wierze ;)

Z całym szacunkiem cię popieram NIE ma lepszej gry niż MINECRAFT

Opublikowano

Lepiej aby minecrafta ulepszyli, np.

Minecraft 2.

- Aby były misję.

- Jakieś npc.

i wgl. ^^.

Notch ma pomysły to zrobi może coś zajebistego. ! o.O

Opublikowano

Jak Notch wyda finalną wersję minecrafta to na 90% nie będzie piratów. Wtedy mógł by się zająć Minecraft 2. Nie różnił by się, lecz by się już nie składał z klocków tylko z normalnego świata.

aqcu39P.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...