Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z kupieniem itemków dla maga/kapłana nie wiem jakie są dobre dla tej klasy mój lv to 57(mag), a i chciałbym wiedzieć jakie staty moddowanych itemków są dobre dla tych klas chodzi mi o to co moddowany item musi mieć np. inteligencja i co tam jeszcze :P.

Z góry dziękuje.

Opublikowano

Eq dla maga nie może być jednocześnie eq dla kapłana, wymagają oni innych bonów np. u maga najważniejszymi statami są Matt,Int,Wyt,PZ,Krytyki Mądrość jest raczej mniej ważna. U kapłana Najważniejszy jest bonus do Leczenia więc laska nie z wysokimi Obrażeniami(choć jest także przydatne) i bonusem do Matt ale Z bonusem do uleczenia. Tak samo sety nieprzypadkowo osobne są dla Maga oraz Kapłana/Druida te pierwsze zwiększają Atak Magiczny i Inteligencje (a przez to zadawane obrażenia) a drugie maja spory bonus do leczenia. Na niskim lvlu mag i Kapłan mogą nosić praktycznie to samo ale później dużo większe znaczenie zyskują tzw. Ghost Staty które zwykle związane są z klasą jaką grasz (set dla Maga daje Matt/Int Kapłana WIS/Heal Wojownika Patt/STR itd.)

Opublikowano

True skopiowałeś praktycznie to co ja ci napisałem na ten temat ;P ale racja nie da się być równocześnie dobrym Magiem/Kapłanem nosząc na obu klasach te same eq. Staty są ogólnie podobny tylko że Kapłanowi mało przydaje się Int/Matt jeżeli idzie na insty bo tam jego zadaniem jest leczyć a nie bić

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

"Modowany item"??????/ WTF? lool dziwi mnie to ze masz 57 lev a zero pojecia o robieniu eq po

1eq sie statuje tieruje i plusuje jak to sie robi nie chce mi sie gadac od tego sa poradniki na RomBoard

2 jesli dobijesz ten 62 będziesz mial do wyboru głownie set żywiolaka ognia lub set Bóstwa kwiatów poki co nic lepszego nie ma

3 co to statystyk głownie int/stam/hp/matt

Edytowane przez xhanter
Pasjonat
Opublikowano

"Modowany item"??????/ WTF? lool dziwi mnie to ze masz 57 lev a zero pojecia o robieniu eq po

1eq sie statuje tieruje i plusuje jak to sie robi nie chce mi sie gadac od tego sa poradniki na RomBoard

2 jesli dobijesz ten 62 będziesz mial do wyboru głownie set żywiolaka ognia lub set Bóstwa kwiatów poki co nic lepszego nie ma

3 co to statystyk głownie int/stam/hp/matt

widze że masz duże pojęcie. Tieruje się broń, a klate, nogi, i ozdoby się statuje kamieńami many czyli inaczej modami, teraz max jest 67 nie 62.

zbyt duża sygnatura

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...