Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Help

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje pomocy , cos ostatnio dzieje mi z mw2 i nie wiem co to moze byc o zrobiłem formata nie pomaga mam neta 25 MB /s kompa 3 rdzeniowego sprawdzałem pliki jakby cos nie wiem co to moze byc Pomorze mi ktos?

Ps . zaczelo się to jak ostatnio Maiialem LOLa na pasku proszę o pomoc ;/

xxx

Opublikowano

Często Mi się zacina nie wiem co się dziej robilem formata i nic praktycznie nie pomogło ;/ i Wogole spadała mi predkosc pobierania z steam nie wiem co się dzieje sciaga mi po 800 kb /s a mam neta 25mb/s

xxx

Opublikowano (edytowane)

25 megaBITÓW czyli podziel przez 8 i masz 3 megaBAJTY czyli 3072 kiloBAJTY

Ściąga ci za wolno, ale zdecydowanie zbyt szybko, jak na powód ścin. Ludzie grają z transferem 75kb i co ?

Słuchaj, 3 rdzeniowy proc o AMD nie jest zbyt doby, jeżeli wcześniej ci chodziło bez ścin to może zmieniłeś ustawienia ?, daj wszystko minimalne, i powinno działać, powoli coś zwiększaj, ale żeby było grywalne.

Dla mnie grywalne jest powyżej 60 FPS, dla innych może to być 30. Na Przykład moja konfiguracja ciągnie bez problemów ciągłe 120 (nie żebym się chwalił, informacyjnie pisze)

Edytowane przez michiix

DAJ

delete.png

Opublikowano (edytowane)

Jak dla mnie zbyt słaby komputer... podaj może parametry komputera dokładnie: System,Karta Graficzna,Procek,Ram

Ściąga ci wolno.. może obciążone łącze, mam neta 10mb jak ściągam to leci po 1,25mb zobacz jaka prędkość pobierania jest w nocy (przeważnie mało obciążone łączę = najlepsza prędkość).

@Down

Kurwa podał tylko jaki ma internet co z tego można wywnioskować?

:P

Edytowane przez blacha212
Opublikowano (edytowane)

ja znam jeden, może były góra 3 modele AMD z 3 rdzeniami, podał prawie cały sprzęt. (ten LOW end CPU mówi wszystko) Napisałem już wyżej co ma zrobić nie pisz tego samego co ja ;/

Aczkolwiek GPU możesz podać, ale zrób tak jak ci wyżej napisałem.

@up nie gorączkuj się :P Podał też procek, i wiem że jeżeli jest więcej 3 rdzeniowych (wydaje mi się że coś koło 3) to wszystkie sa odobne, a to nie były i nie są potwory wydajności.

BTW. Prędkość pobierania zależy też od serwera, z którego pobierasz, nie każdy serwer ma moc żeby zaspokoić tłum zgłodniałych użytkowników neta 25mb+

Edytowane przez michiix

DAJ

delete.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...