Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Nie mogę normalnie kopiować gier na PSP...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam niedawno kupiłem sobie nowe PSP 3004 z softem 6.37 i kartą 8GB Memory Stick PRO-H6 Duo, orginalna bo pisze supported...

Updatowałem soft do 6.39 i zrobiłem sobie niestałą przeróbkę i działa... mój problem pojawił się gdy chce skopiować jakąkolwiek grę z formatem iso, cso i niektóre filmy na kartę pamięci... Na początku miałem taki błąd "Nie można skopiować (nazwa pliki) z powodu błędu urządzenia we/wy , zaradziłem z tym kupując czytnik kart, potem miałem błąd CRC zrobiłem formata i działa... Potem miałem taki problem że np jak miałem grę A i B skopiowałem ją normalnie na kartę wszystko ok, gry działają tylko że jak bym chciał po jakiś czasie wrzucić grę C to nie mogę bo bardzo wolno kopiuje i pojawia się błąd... Więc robiłem formata i wrzucałem gry A, B i C, dzisiaj gdy miałem 7 gier chciałem sobie wrzucić 8 to tradycyjnie znów zrobiłem formata i nie mogę wrzucić ŻADNEJ gry... Gdy próbuje wrzucić grę na początku pisze mi czas Pozostałe elementy: Trwa obliczania, Pozostały czas: Trwa obliczania i Szybkość:Trwa obliczanie po jakimś czasie mówi mi że taki plik już tu jest i czy chce zamienić daje na tak i mam : Nieoczekiwany błąd uniemożliwia skopiowanie plików ble ble ble, kod błędu 0x80070570, dziwi mnie że chce mi podmienić te pliki mimo że w folderze nie ma żadnego pliku, ja już wysiadam nie mam pomysłów, skanowałem kompa i kartę antywirem, robiłem formata ze strony pc jak i konsoli no masakra... POMOCY, BARDZO PROSZĘ...

sygnature.png