Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebujesz poradnika do lineage 2? Napisz tutaj na jakikolwiek temat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Prosze o niepisanie tu innych osób niż ja, i niezamykanie tematu, Jestem 5-6 letnim graczem i l2 znam jak własną kieszen, potrzebujesz coś wiedzieć,poradnika np do Trasure hanter czy innej klasy? Napewno to wiem,napisz mi tylko w tym temacie to odpisze:)

Pozdrawiam Konserwa.

Najbardziej ogarniam klase Trasure hunter chodz inne też:]

Opublikowano (edytowane)

Ja gram w l2 asz 7 lat (to akurat prawda -_-) i gram na koreanskim offie i jest super <3 Mamy durzo clanuw i wiele koleguw ;] ogulnie to tam online jest kilka tysiecuw w kazdym momencie i mam tu problem, bo nie umiem sie zalogowac a koledzy na mnie czekajom :| Pomoszesz? ;p

Niedlugo robimy party na Gremliny, muglbys pomuc szybciej?

Edytowane przez lukim

pasekg.png

Mój prawidłowy nick to: SniQ, ale jest zajęty :/

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Opublikowano (edytowane)

Nie bo babcia mi wykupila karty na 4 lata.. :|

P.S. minus for minus noobie... =_=

Edytowane przez lukim

pasekg.png

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Opublikowano

Cześc ja gram na polskim privie graveland x4

i mam kilka pytań ^^

1 Gram SH mam juz 76lvl Set S i som+4 A

-Gdzie expic żeby exp był miły i wmiare szybki

- Jak zarobic tą postacią na ty lvl samemu

- jakie skille + do farmu a jakie do pvp ??

-jaką subklase wybrac ?? Co myślisz o Destro lub (woju z polem zapomniałem nazwy ^^)

- jak ta postac sprawdza się w PVP ??

- jaką taktykę polecasz ??

2 a teraz tak Co byś polecił do zarabiania żeby dorobic sie niezłych pieniędzy

3 Jaka postac jest bdb w PVP ?? podaj z 2-4

4 Jakie miesje polecasz wykonac ??

PS: jak by co to dopisze ^^

Opublikowano

zrób sube sprzedaj seta s to najgorszy set dla maga dla sh tez kiczowy kup a dc r seta.. misje zadne chyba ze subclass 3rd i oczywiscie nobles

do pvp postacie trasure hunter abbys walker destro jak sie grac umie sh pall warlord tez czasem koks kamaele (berserker) arbalaster sredni lucznicy najlepiej hawkey-czlowiek,necro

taktyke:nawalaj ile wlezie;d

sube jaka chcesz czym umiesz grac

zarobić kase- hmm idz expic i bedzie sie kasa farmic;d

expic:warka,ketra,dino(sam rady niedasz czy tam sama;p) Mos

skile huricane vamp claw vortex dark

do pvp to samo i debuffowac- silence itp;]

pvp nawet niezla chodz wole necro

licze na + :D

Opublikowano (edytowane)

lukim zostajesz zgloszony do mpc forum adminow....

Spoko ;]

Ale słuchaj.. xD Zminowałeś mnie ile się dało i dałeś komenta na moim profilu xD hahaha... płaczesz tam że ja Cię minusuje ;] A obczaj kto mnie pierwszy zminusował ;p Ja powiedziałem prosto: minus for minus i nie bd się pierdolił chociaż bardzo ciężko pracowałem na te plusy ;] Nie było by nic, nic bym nie pisał gdybyś nie był takim zarozumialcem "Jestem 5-6 letnim graczem i l2 znam jak własną kieszen" Ohh... rly? A ja 7 (ale już odpusciłem to) i się też pochwalę :)

Poziom inteligencji równy 0 xD Pierwsze minusuje a potem płacze że Jego minusują xD Śmiech na sali ;]

Ale cóż... na tym forum są same dzieci metina które chodzą i wszystkich minusują z góry na dół (tutaj akurat nie mówię o Tb ) ;p

i sory za minusy, ale mówiłem... xD minus for minus ;p Nie ja zacząłem to nie płacz mi w komentarzach na profilu xD (nie usunę go, żeby sobie mógł wejść każdy i się pośmiać xD )

@Top

Daj poradnik jak grać spoilem.

Pozdrawiam,

SniQ

Edytowane przez lukim

pasekg.png

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Opublikowano

A nie lepiej Wind Vortex ??

A z suby jakie zabrac skille bo ja myślę zabrac p.defa +54 p.defa +87 i +738 CP albo m.atak 51 c.speed +11 i +738 CP

A co do seta to ja mam Majestic Robe Set i w tym bym chodził a myślałem by sprzedac S i kupic AM+1 150 wind

A co do kasy to w katach będę siedział ^^

Opublikowano

Nie no po prostu Twoja zarozumiałość wali po oczach i tyle ^^ Nudno było, ale sam jestes sobie winien te minusy :| No sory ^^ sam zacząłeś więc mi tu nie płacz... ;p

A jak napisałem żebyś zrobił poradnik spoila to mnie olałeś i co? Spoko... Fajne te poradniki ;p

A ten niby poradnik co koledze wyżej napisał to jest dopiero 'kiczowaty' ;] Ty grasz w L2 5 lat? Najsss... dużo się nauczyłeś ;]

Pozdrawiam,

SniQ

pasekg.png

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Opublikowano

A w tym temacie to będziecie się tylko kłócić czy autor oraz lukim zamiast się zachowywać jak dzieci pokazali tak naprawdę co wiedzą o świecie L2 i pomagali takim graczom jak ja !!!

A tu jeszcze raz kilka pyytan

A nie lepiej Wind Vortex ??

A z suby jakie zabrac skille bo ja myślę zabrac p.defa +54 p.defa +87 i +738 CP albo m.atak 51 c.speed +11 i +738 CP

A co do seta to ja mam Majestic Robe Set

A co do kasy to w katach będę siedział tylko w których mi będzie dobrze na 76lvl ??

Opublikowano

Pokusa020, nie wierz w to że jakiś Maciek ci napisze tutki o L2 ... Ja gram w L2 na prywatnych serwerach, teraz czekam na ponowne otwarcie L2 Revolt - A jak już zacząłem o nim, to polecam serwer ^^ - .

Dzięki takim dzieciom jak Konserwa-Maciek zawsze można się pośmiać przy kompie ^^ A na pewno takie 'Coś' nie nauczy Cię grać w cokolwiek. No chyba że Metin2 ;]

Odpowiedź kierowana do Pokusa020, poszukaj sobie na forach o większej populacji grających w L2. Od Maciusia nie dostaniesz odpowiedz ^^ ...

Miłego dnia, Kowal ^^

KowalskixD.png
Opublikowano

kowal jak ci niepasi to spierdalaj , wind wortex jest troche do kitu chodz mozesz go uzywac z boosterem -jak niewiesz co to za skill masz problem wkurwiłeś mnie major jest do kitu najgorszy set.... dla maga.... kup dc r seta

am hmm

1 kup sobie dc r seta chyba ze wolisz padac....

Opublikowano

w pograniczu konserw to maciek robi furore lecz w środowisku l2 to trochę nie bardzo:P a co do sh to sh w majorze wymiata oczywiście jeśli umiesz grac:) na dobrym bufie sieje groze az sam sie boje:P heh chyba zaczne znowu w l2 grac i wchodzic na tsa moze ktos mi jakis serwer zaproponuje wkoncu:P tylko zeby nie upadl zanim zaczne grac:P badz w trakcie:P nie martw sie konserwa takich jak ty jest duzo ale pozniej ci ludzie staja sie lepszymi graczami wiec glowa do gory i exp exp exp!:P

chaotic.jpg
Opublikowano

Major Arcana to też dobry set, lecz nie opłaca się go używać jeżeli masz mało Cas.spd.

Co do Wind Vortex.. czemu niby jest "do kitu" ? Wind właśnie najbardziej powinien być używany.

Surrender wind + Wind Vortex obniżają przeciwnikowi ressist na Wind i jeżeli wejdzie Surrender i Wind Vortex będziesz więcej bij z Hurricane.

Grasz niby 5lat w L2 a tak mało wiesz.. Lepiej zostań przy Swoim TH.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...