Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

70lvl 10 prestige, wszystko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, potrzebuje kogos kto posiada hacka dajacego wszystko i moglby pomoc mi i mojej kolezance ^^i hacknac room i zrobic abysmy mieli wszystko, sory ale nie znam sie i nie wiem co sie robi z tym. Z gory dziekuje,

Opublikowano

Gra Oryginalna czy pirat? oryginalna+steam to będzie trudno na steam gracze od razu poznaja 70lv + prestige i staty 2:10 więc ja na steam nie polecam tego.

Opublikowano

Hahahah rozbawiłeś mnie, czyli ktoś po 1000h i z wbitym 10th nie może "Lamić". Nie każdy będzie grał dobrze, to nie świat idealny. 1 lvl może grać lepiej niż nie jeden 70lvl 10TH.

Co do steama, jeżeli masz przegrane więcej niż ~300H to ja i pare kumpli zakładamy "hacknięte" serwery, co dadzą ci wszystko w 5 minut. Aczkolwiek jak masz poniżej 300h GWARANTUJĘ bana.

DAJ

delete.png

Opublikowano (edytowane)

To zależy wszyscy poniżej 200h mieli bana, a potem po pisaniu do supportu unban i od 1 lvl

@edit. Oczywiście "wszyscy", to ci których znałem JA.

Edytowane przez michiix

DAJ

delete.png

Opublikowano (edytowane)

ale zapros mnie i zrobimy to na moja odpowiedzialnosc,

Edit: Wejdz na steam bo cie znalazlem

Edytowane przez kupapapapa
Opublikowano

@michixx

Jak możesz to pomożesz mojemu koledze, chce mieć kamuflarze na upadek all bo 70lvl sam wbił na pw więcej informacji ci podam jak odpiszesz ;)

BlackShot

sergeantmajory.png

Vectorek

Klan: Aeria

Opublikowano (edytowane)

pisać na PW to wam podam steam ID i mnie dodacie ;), mam w grupie 3 osoby mogące zhostować coś takiego ;)

PS. tak grupa jest moja ;)

Edytowane przez michiix

DAJ

delete.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...