Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected] New Eres D3D

serta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Leci ++ Tylko mam problem bo gdy wlaczam weapon binder i wybieram sobie klase do jakiej chce dac weapon np medica wybralem, NP p90 silver k1 gold to jak szczele to wyskakuje gameplay cos tam cos tam ;d wiecej broni tak ma

Opublikowano

UP: W tej chwili nie ma hacka w którym weapon binder działa poprawnie. Jedyne co możesz nim robić to poszpanować. TMP9 strzela ale nie można strzelać w ludzi i zombie ani w pojazdy więc jest to bez użyteczne.

Bez yt

Opublikowano

@All wiry w hackach są niegroźne i nic z kompem nie robią, często powodem słabego wyniku w scanie jest injector. Groźne wirusy trafiają się zazwyczaj w tematach od użytkowników z ilością postów poniżej 20 oraz zawsze bardzo groźne wirusy znajdują się w generatorach np. retaili..

Nie znajdziecie teraz hacka z działającywm Weapon blinderem więc nie róbcie spamu że wam nie działa i nie da się nikogo zabić

Opublikowano

Musita urzywać INJEKTORA NAERONA !

tak trzeba podmienic injector na nareona i działa hak

Opublikowano

Super hack wszystko działa, mam Windows 7 64-bit. Masz + za hacka.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

zainstalowalem netframework 4 i nadal pisze ze "aplikacja nie zostala wlasciwie zainicjowana" prosze o pomoc

i jak ktos moze to pwoiedziec jak podmienic ten inejector ;D

Sciagasz injector np ten bo dziala http://www.speedyshare.com/files/28249950/WarRock_Injector_v1.0_by_AdrenalinaPL.exe tu masz skan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=400fd2e97506e62a179f953c895cc39e4a342c3dfe3e257d3da128db6cd22bb9-1304300425

Wrzucasz injector do tego samego folderu co cheat

Zmieniasz nazwe injectora na ta sama co cheat

tylko ze cheatowi dajesz koncowke np NewEres.dll a injector zmieniasz nazwe na taka NewEres

Jesli masz viste/7 to uruchamiasz inejctor jako administrator

jak masz xp to musisz cos sciagnac niewiem dokladnie co podali wyzej

Opublikowano

sa np tmp9 ale nie mozna strzelac w samochody ludzi zoombie itd

Opublikowano

a co z opcją opk ? kiedy ją włączam jestem na końcu mapy lub pod nią (sam) ale za cholere nie wiem gdzie rzucać te granaty (nikogo nie zabijają)

32354141673387527780.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...