Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki smartphone ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jaki telefon polecacie ?

Samsung Galaxy S jak będzie to s2

HTC desire z lub desire hd 2 choć ta klawiatura qwerty kusi !

SE x10 lub podajcie jakiś model

Moje wymagania to dobra bateria do muzyki, wmiare dobry apart, latwe pisanie smsow, plynosc dzialania

I obudowa wmiare z dobrego materjalu chodzi ze jak mi spadnie zeby nie pekla

87016652.png

Gość malutki688
Opublikowano

Napewno nie sony.Jak mozes to G II najlepszy jest;) hd 2 juz troche stary jest,ale mozes miec na nim chyba i windowsa i androida.

Sry za nieczytelnosc ale pisze z fona.

Opublikowano

@up ale chciał bym klawiaturę qwerty czy na tym ekranie dobrze się pisze esy ?

@up2 możesz poprawić te błędy bo ja nic nie rozumiem z tego co napisałeś...

I dokładniej powiedzieć dlaczego akurat ten a nie tamten....

a i dodam że na galaxy s2 miałem okazje się bawić i powiem że jest szybki ale jest wielki i to moim zdaniem jest minus o.O

87016652.png

Gość malutki688
Opublikowano

Na HD 2 mozna zainstalowac 2 softy.1 na karcie 2 bezposrednio na telefonie.Dlaczego nie sony?Moim zdaniem to juz nie ta firma co kiedys.X 10 czesto sie psuje( mini tez).

Galaxy S II to teraz jeden z najlepszych telefonow i nie mozna porownywac go do HD 2,Galaxy S i X periami ktore sa na rynku juz jakis czas.

Opublikowano

Galaxy S 2 to najlepszy smartfon na świecie(w czasie pisania tego postu).

Nie przeszkadza, że jest duży bo jest super cienki. Nic cieńszego nie dostaniesz.

RAsfepN.png
Opublikowano

Na HD 2 mozna zainstalowac 2 softy.1 na karcie 2 bezposrednio na telefonie.Dlaczego nie sony?Moim zdaniem to juz nie ta firma co kiedys.X 10 czesto sie psuje( mini tez).

Galaxy S II to teraz jeden z najlepszych telefonow i nie mozna porownywac go do HD 2,Galaxy S i X periami ktore sa na rynku juz jakis czas.

A co na temat HTC desire z ?

HTC ma mój wujek i chwali go sobie. Zresztą jak większość ludzi.

A tak jak pisałem to GS2 jest ogromny :mellow:

@up a jak z baterią ? ceną orientujesz się ?

87016652.png

Opublikowano

W htc desire z luzuje się ten zawias. Nie ma co go porównywać do galaxy s 2. To są dwie różne półki. Ofc galaxy s 2 siedzi na tej wyższej. Na ekranie 4,3 cala bardzo wygodnie się pisze ;)

RAsfepN.png
Gość malutki688
Opublikowano

HD 2 tez nie nalezy do najmniejszych :) co do desire to nic Ci nie powiem bo jakos nie mialem z nim kontaktu.Jest nowszy.Ma metalowe wykonczenia i troche wiecej ramu.

Wiele ludzi uwaza ze HD 2 ma dosc brzydkie kolory (twierdza ze wyswietlacz nie umywa sie do tego jaki ma desire).Klawiatura to swietna sprawa( moim zdaniem w HTC najlepsze klawiatury sa i to ogromny + dla tego telefonu).

Tak jak Osama powiedzial.Galaxy S 2 to teraz najlepszy telefon :) Ja osobiscie nie moge doczekac sie do Google Nexus II i mam nadzieje ze zrobi go Samsung :rolleyes:

Opublikowano

W htc desire z luzuje się ten zawias. Nie ma co go porównywać do galaxy s 2. To są dwie różne półki. Ofc galaxy s 2 siedzi na tej wyższej. Na ekranie 4,3 cala bardzo wygodnie się pisze ;)

A masz ten telefon ?

Jak z baterią i głośnikiem a no i aparat

87016652.png

Gość malutki688
Opublikowano

W hd 2 z bateria cienko;/ mozna jednak dokupic (nie zbyt duzy wydatek) innej firmy ktore dzialaja dlugo.Galaxy S niestey ten sam problem(nie wiem jak z dokupieniem ale pewnie mozna)

Opublikowano

A masz ten telefon ?

Jak z baterią i głośnikiem a no i aparat

Bateria starcza na jakieś 30 godzin używania lub 3 dni leżenia. Głośnik dobry tylko kto słucha muzyki przez głośnik O_o? Aparat super. 8mpx z auto focusem. Kręcenie filmów full hd w 30 klatkach na sekundę

RAsfepN.png
Gość malutki688
Opublikowano

SE x10

Na chuj piszesz cos takiego?Nie dosc ze polecasz mu najslabszy telefon z wyzej wymienionych to nie dajesz zadnych powodow zeby go wybral...

Opublikowano

Na chuj piszesz cos takiego?Nie dosc ze polecasz mu najslabszy telefon z wyzej wymienionych to nie dajesz zadnych powodow zeby go wybral...

A ty jakiego masz fona jeśli mogę spytać ?

87016652.png

Opublikowano

Polecam z tych wymienionych SGS II naturalnie, lub jak wejdzie na polski rynek HTC EVO 3D ;D, sgs z prostych przyczyn :

-ekran super amoled+

-procek 2 rdzeniowy 1.2GHz (można kręcić do prawie 1.7GHz ;D)

-Android 2.3.3

czyli same plusy mały minus to duże wymiary(długość, bo do grubości zastrzeżeń nie posiadam 8.5mm) ale powiększysz kieszenie w spodniach i git ;D

Gość malutki688
Opublikowano

Ja obecnie mam Nokie N97 ma juz swoje lata i co gorsza ma symbiana.Gdy ja kupowalem to byl jeden z ciekawszych telefonow.Teraz w palanch mam zakup Galaxy S lub HD 2.

Gość malutki688
Opublikowano

na smartphone mam 1000zł ?

To pytanie czy co :P jezeli masz 1000 zl i telkefon na karte to nie stac cie na G II;/ napisz ile mozes wydac i ewentualnie oferte w abonamenice,mixie itp.

Opublikowano

Ja jakoś przekonania do samsungów nie mam, bo często się psują.

SE to niezły telefon, ale jak dla mnie to bardziej na firmę.

Moim zdaniem najlepszy z tych trzech fonów jest HTC Desire HD2.

Zajebiście kręci filmiki, robi ładne zdjęcia, głośno chodzi muzyka, duży ekran, Android.

Mój kolega go ma i jest z niego zadowolony. Ten telefon jest super.

1328997611-U170772.png

Opublikowano

@up wiem właśnie za dużo fanboi danej firmy i polecają ale nowe samsungi na androidzie ładnie chodzą miałem okazje bawić się SGS2 i powiem że ani razu się nie zawiesił :mellow:

87016652.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...