Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakup]Orginalnej wersji minecraft

RokuX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie mogę zakupić konto premium czyli gif code ;) chodzi mi oto aby mi gif code przyszedł po 10 min daje +?

35353.png

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Allegro automat.

Wy już chyba nie macie mózgów.

Gość _Shadowlord
Opublikowano

2@up

na minecraft.net płacisz 60 zł, a czasami za 30 zł nawet na allegro, więc non sens. A kontagier mają fałszywki, afery były etc.

Opublikowano

czy to będzie dobre :)?

http://kontagier.pl/product/58/minecraft.html

35353.png

Gość _Shadowlord
Opublikowano

nie.

Kontagier suck.

Kupiłem tam, i pare dni później dowiedziałem się że kradzione.

Allegro.

Opublikowano

@3up

Tak za 30zł po 2 tygodniach blokują Ci konto, bo są to kradzione pieniądze z czyjegoś konta lub karty...

@topic

Tak będzie dobre :)

Opublikowano

up czyli lepiej kupić na allegro? no ale ja nie mam konta bankowego xD

35353.png

Gość _Shadowlord
Opublikowano

2@up

HAAHHA.

Rozwalasz mnie.

Ogarnij się, już tak znajomy kupował kilka razy, i jakoś ma kilka miesięcy i nic.

Zresztą wystarczy kupić od sprzedawcy który ma dobre opinie. A na kontagier to tymbardziej mogą być hacknięte.

@up

Daj ojcu lub matce kase, to Ci zrobią przelew. Albo komuś innemu .

Opublikowano

@up

Na konta gier wszyscy praktycznie kupują i nikt nie narzeka, jeżeli kupujesz na allegro.pl po 30zł to się nie dziw że Ci blokują.

Gość _Shadowlord
Opublikowano

@Kichell

Wszyscy?

Kupiłem na kontagier i był kradziony. Już bylo wiele afer, ale wy sie musicie przypier*** do tego.

O wiele lepsze jest allegro - taniej jest, automat, itd.

Opublikowano

@up

Tak, prawie wszyscy. Jakoś nikt nie narzekał i mają pełno pozytywów.

Na allegro też można kupić ale na pewno nie za 30zł, bo wiadomo wtedy że kradzione.

@topic

Kontagier.pl 

Osobiście polecam, ponad 10 moich kumpli kupili i chyba już grają z 3 miechy i nic konta są nie zbanowane.

Opublikowano

@_Shadowlord

To z allegro były afery kolego. Na allegro ludzie korzystali z generatorów Gift-Code'ów, które działały przez pare dni. Kontagier.pl biorą kody prosto z minecraft.net.

@Topic. Kontagier.pl - najprościej kupić w żabce przez DotPay. Potrzebujesz tylko kasy i danych przelewu - nic więcej.

Chyba że wolisz allegro, to proszę bardzo - ale uważaj. Najlepiej - jeśli przez allegro - kupić u tych z Kontagier.pl :)

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Gość _Shadowlord
Opublikowano

@up.

Dużo nie wiecie.

Nie pamiętacie jak była afera z tymi gift code na kontagier? -.-

Kichell czasami za 20 zł , ale czasami. 30 zł więcej razy, uwierz mi ludzie sprzedają, nie znasz się to nie pisz.

Taa. Prosto z minecraft.net, a na minecraft.net płaca za 60 i sprzedaja za 45? ~~

Opublikowano

to właśnie jak to jest również chcę kupić Minecraft i to na tym KontoGier to można czy będzie zbanowane ?

i jeszcze mam pytanie jak już kupię to ma wyjść ta Wersja FINALNA ona ma kosztować 78zł ;O , i moje pytanie brzmi czy jak teraz kupie to będę miał

tą wersje finalna też ? czy ją będę musiał jakoś dokupić ? Jak coś jestem świeżak w te sprawy ;P

mca.png

mca.pngmca.png

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Tak będziesz miał wersję finalną, która będzie kosztować 100 zł ponad.

Nie dostaniesz bana, ale jest szansa że jest kradzione. Polecam od automatów na allegro kupywać które mają dobrą opinie.

Opublikowano

Kontagier.pl nawet mycraft.pl poleca ;p I ja kupiłem i po paru minutach gift code.

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...