Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od razu mówię że gra jest oryginalna kupiona ostatnio kiedy była w wakacyjnej promocji (choć w samą Terrarię gram trochę dłużej). Wiem że lamie itp. ale naprawdę chce sobie pograć na multi, a więc, po pierwsze czy ktoś mógłby wytłumaczyć mi co to jest port który trzeba wpisać przy wchodzeniu na multi i do czego on jest i dlaczego przy publikacjach serwerów niektórzy go podają, a niektórzy nie. . Po drugie kiedy próbuję wbić na jakiś serwer (EterniaRPGPL, Terraria Classic czy jakieś tam inne non-hamchi) to ekran ładowania "connecting to <IP>" trwa godzinami, nie wiem czym to jest spowodowane.

P.S. Jeśli taki temat już był to bardzo proszę podać link, bo ja takowego nie znalazłem.

P.S 2 Proszę nie wyzywać mnie od noobów itp. po prostu nie jestem rozgarnięty w sprawach multi w Terrari.

Z góry dziękuję z pomoc (oby)

"gupi nup" Horowitek

Opublikowano

eee masz słabego neta ?smile.gif

P.S na avku faktycznie wyglądasz jak osoba która lami w terrarierolleyes.gif

stop1.png

pierdl szysko, fotographój tap madl!

Opublikowano (edytowane)

Wierz mi, w grach z duużo lepszą grafiką multi chodzi bez lagów więc to na pewno nie internet, po za tym nie napisałem że po prostu nie łączy mnie z serwerem tylko cały czas jest komunikat że łączy się z ip. A co do avka to sądząc po twoim to można sądzić że masz ADHD. :D

P.S. Ale tak na prawdę to nie wiem czy jesteś na tyle bystry ale to nie ja, wiesz tak na wszelki wypadek.

Edytowane przez Horowitek
Opublikowano (edytowane)

Serwer był na 1.0.5, ale mógł być off, albo zapełniony tego nie wiem, ale czy ktoś może mi powiedzieć co to jest ten port?

Edytowane przez Horowitek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...