Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Baza CyberRazer D3D9

JacoH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć poszukuje bazy do hacków D3D9 od CyberRazer, mógł by mi ktoś ją wysłać na PW lub podać link do downloadu. Już jej szukałem, ale nie mogłem znaleźć.

Jeżeli ktoś posiada lub znajdzie jakąś bazę nie koniecznie od CyberRazer to proszę dać mi download, za każdą bazę będę +.

Z góry dzięki

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

google nie boli Base d3d9 Warrock ... a co do bazy CyberRazera jest płatna

@Edit

przeleciałem całe forum i nie widziałem ani jednego haczka no menu więc ja na pewno nie wrzucę tutaj jednych z najlepszych baz d3d widziałem tylko mody twoje a doszedłem do 12strony robienie modów a tworzenie cheatów bez posiadania umiejętności no menu nie ogarniesz tego

Zbieram +

Opublikowano

A jak ktoś kupił to maże mi dać download na http://www.speedyshare.com/ . Jeżeli ktoś posiada jakąś bazę to proszę mi ją podać, bardzo proszę.

@edit już stworzyłem kilka hacków no-menu, ale ich nie publikowałem, bo się jeszcze uczyłem, a teraz nie mam adresów. Jak będą adresy to dopracuje hacka i wrzucę na forum.

Proszę daj mi tą bazę odwdzięczę się 5 i limitem +, a poza tym ktoś będzie mnie uczył robienia hacków D3D9, to nie musisz się martwić, że tego nie ogarnę. Już nawet kupiłem książkę o C++ itp.

Bardzo proszę.

Dobra już otrzymałem bazę od CyberRazera na PW. Proszę o zamknięcie tematu.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...