Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Peoblem] Rozłacza się Netia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem mam router z netii i podczas grania w multiplayer gry to rozłącza mi się net.Tak samo jest ,gdy pzreglądam strony co jakiś czas albo co parę minut rozłącza się net.Wie ktoś jak temu zaradzić?

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

router mam jakies z 2 tygodnie więc nie myśle ,że to wina routera ale może.... niech jakiś znawca napisze co mam zrobić ;/

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

Ok zadzwonię do pomocy technicznej może rzeczywiście coś poradzą... Ale może jakiś user wie czym tkwi problem?

Gość malutki688
Opublikowano (edytowane)

Zadzwon to najlepsze rozwiazanie.Moze masz zle router skonfigurowany.

Tak btw to nawet nie wiemy jaki masz model :rolleyes:

Jesli masz Linksysa to w okienku Virtual Circuit: VPI (Range 0~255) wpisz 0 a w Virtual Circuit: VCI (Range 0~65535) wpisz 35

Edytowane przez malutki688
Opublikowano

Może porty sie są odblokowane bo ja np gram na laptopie w cS i gdy daje odswież to po kilku próbach znajduje i gdy gram to wywala więc sprawdz

Porty , Firewall

Opublikowano

Heh mam ten sam problem i przyjadą chuje z Netii wejdą na kompa wpiszą komende ping i mówiąa ,, Wszystko jest w porządku '' a jak pojadą to zaś to samo nie polecam internetu z netii istny szajs i tyle

. .

Gość malutki688
Opublikowano

Heh mam ten sam problem i przyjadą chuje z Netii wejdą na kompa wpiszą komende ping i mówiąa ,, Wszystko jest w porządku '' a jak pojadą to zaś to samo nie polecam internetu z netii istny szajs i tyle

Nie zgadzam sie.Mialem problemy zadzwonilem przyjechali i naprawili;) netaia jedzie w wiekszosci na starych kablach tp dlatego takie problemy sa zazwyczaj;/

Opublikowano

Ha! Ten sam problem identyczny po prostu miałem jakiś czas temu, np. grałem w Cs'a i net padał ciągle, zadzwoń do nich, albo nie. Lepiej pisz mejla, szkoda kasy :P zgłoszą sprawe, przyjedzie ktoś do Ciebie, może tak być że masz zamoknięte kable, lub też uszkodzony modem przez burze, ja tak miałem. Na pewno coś Ci zaradzą, a modem stary biorą i dają nowy :) Albo możesz mieć za słabe łącze na taki internet jak masz :)

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

No dobra pozostaje mi tylko do nich zadzownić thx all ;] A tak chciałbym w Rumble Fighter zagrać ;( grrr....