Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

paysafecard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam do was pytanie

Przez pierwsze 12 miesięcy kupon paysafecard jest bezpłatny!

Przez pierwsze 12 miesięcy, paysafecard nie pobiera opłaty za utrzymanie. Po upływie 12 miesięcy od zakupienia paysafecard z Twojego salda potrącana będzie opłata za utrzymanie w wysokości 5 PLN miesięcznie.

mozecie dokladnie powiedziec o co tu chodzi>>? czy to znaczy,ze musze placic 5 zl miesiecznie czy co ?

link:

http://www.paysafecard.com/pl/informacje/

Opublikowano

Tak, pierwszy rok masz za darmo potem będą Ci z konta co miesiąc zdejmowali po 5zł, nie wiem po co się pytasz jak w temacie napisałes to samo o.O

I am

1303226680-U198706.png

ubuser_2_mpc_ub.gif19858.gif

ubuser_2_ganja.gif17037.gif

74123495316050640700.png

71013185854196215204.png

sygnaturav3.png

Sygna by Evasion

Zbieram plusiki ;>

Opublikowano

Tak, pierwszy rok masz za darmo potem będą Ci z konta co miesiąc zdejmowali po 5zł, nie wiem po co się pytasz jak w temacie napisałes to samo o.O

ale jak nie bede mial na koncie 5 zl to co>?

Opublikowano

z karty Sim ci nic nie zniknie, a na karcie paysefcard prawdopodobnie bedziesz miał debet o.O

I am

1303226680-U198706.png

ubuser_2_mpc_ub.gif19858.gif

ubuser_2_ganja.gif17037.gif

74123495316050640700.png

71013185854196215204.png

sygnaturav3.png

Sygna by Evasion

Zbieram plusiki ;>

Opublikowano

z karty Sim ci nic nie zniknie, a na karcie paysefcard prawdopodobnie bedziesz miał debet o.O

To sobie kupie nowa. Nie bede tej doladowywal bo nie mam juz kodu :)

Opublikowano (edytowane)

mozesz mi wszystko dokladnie wytlumaczyc? bo nic nie kumam

czy,ze

kupie paysafecard 20 zl i wydam je np na premki gold 3 dni i bede mial 0 zl to za rok bede mial debet? o.O i mozna ja jakos doladowac czy trzeba kupic 2 ? jezeli mozna to jak>?

wtedy kupie druga karte i zrobie to samo to znowu bede mial debet>>>?

prosze wytlumacz mi wszystko dokladnie bo nic nie kumam a mam zamiar ja sb kupic i wszystko chce o niej wiedziec itp :)

Edytowane przez ToGeEsT
Opublikowano

....

Idzze do Vobisu i CI wszystko na miejscu powiedza :)

Dostajesz kod na ktorym masz wirtualne pieniadze i je wykorzystujesz. Wydasz pieniadze z jednego kodu to idziesz po drugi i oto cała filozofia.

Opublikowano

masz np kod na 20zł przez 1rok go nieużyłeś to ci po tym roku co mieściac bd zabierać z kodu 5zł aż dojdzie do 0 i nic nie bd mogl kupić

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jak masz kartę za 20 zł i wydałeś wszystko to nic Ci nie potrącą bo nie mają z czego.

Ale jeśli kupiłeś sobie teraz kartę za 20 zł i użyjesz ją za rok to potrącą Ci 5 zł czyli będziesz miał 15 a nie 20 do wydania kumasz?

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...