Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon, jaki wziąć

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie

Jaki polecacie telefon żeby nie był jakiś super wypasiony za 1000 zł, ale żeby nie był lumpek za 100 zł coś jak XPERIA X10.

Piszcie propozycje :)

1316822982_by_meno.gif
Opublikowano

Ja ci polecam Xperie X8 lub Xperie Play . Mój tata ma X8 - bardzi fajnie pracuje, dobrze wydala, jednak jak ją trochę zagracisz to może mulić (jak wszystko). Jedynym minusem tego telefonu jest mały ekran , więc nie będą prawidłowo działały wszystkie gry . Xperie Play mam natomiast ja . Jestem z niej bardzo zadowolony, ponieważ gdy muszę na coś czekać lubię posłuchać dobrej muzyki oraz coś pograć . Ekran jest wystarczający , komórka posiada bardzo dobry procek - z resztą nie ma się co dziwić. Jest przeznaczona przede wszystkim do gry. :)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

@Up

Nie ma bardzo dobrego procka, prawdę mówiąc ma "cienki" procek...

@Topic

Nie kupuj sony ericsonów bo ostatnio są po prostu chujowe. Kiedyś były porządne ale to się zmieniło.

Kup samsunga galaxy s.

RAsfepN.png
Opublikowano

Samsung Galaxy S I9000 to jest już jeden z "wypasionych" foników (a że nie wspomnę o S II :D) Polecam LG Swift GT540 - Android 2.1, aparat 3 Mpx, gry chodzą dobrze, internet przegląda się świetnie (piszę tego posta właśnie ze Swifta ;))

1339163822-U301909.png

Gość malutki688
Opublikowano

Duzo osob chwali sonie motorole milestone:) procek mozna wysoko podkrecic i smiga niezle.

Opublikowano

w900i z Anglii ściągnij sobie super jest do słuchania muzyki wyświetlacz TFT ale trochę gruby jest ale mi to nie przeszkadza ( Super obudowa mi się podoba).

Opublikowano

Polecam Samsung Galaxy Mini . Tani , szybki , wygodny ma procek niestety tylko 600 MHz i 170-190 ( nie pamiętam ) Ram ;/ . Ale ogólnie telefon zajebisty a i ma androida 2.2 ;) naprawde polecam

. .