Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Premium Za sms

xNoLifex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie mozna dostac premke za sms z Officjalnej strony (www.warrock.net) bo mój kolega wysłał sobie oczywiscie pare groszy musiał dopłacic i dodastał premium Bronza wienc mozna np Silver Albo Gold jak tak to jak mozna wyslac za odp bedą +/-

Opublikowano

Doświadczony kumpel, który gra w WarRocka 4 lata powiedział mi, że można kupić premke przez sms, ale będziesz musiał zapłacić 2 razy więcej niż przelewem, czyli jakieś 15 złotych.

Opublikowano

warrock.net - zaloguj się - marketplace - premiums - wybierz jaki rodzaj chesz ( gold , silver itd . ) - później będą metody płatności klikasz na czwarte od góry(to taki obrazek na którym jest napisane paymo i taki telefon - continue with paymo - podajesz telefon i robisz .. - później jak podasz numer telefonu musisz coś tam wysłać i potwierdzić ...

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/338815-playspanporadnikjak-kupic-premke-za-sms/

Nie polecam tej metody, żeby kupić 3 dni golda trzeba płacić ze 20 zł. Lepszym sposobem jest kupienie paysafecard.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Tutaj masz punkty sprzedaży paysafecarda :

http://www.paysafecard.com/pl/kupno/punkty-sprzedazy/?gclid=CNGs9IyO9KkCFYoJ3wodSTxmag

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Tak mozna.

Czyli mozesz kupic przez sms premium Silver jak i Gold.

Tylko wydaje mi sie ze kupno sms'em jest drozsze.

przecież kurwa wiadomo ze bedzie drozej -_-

Opublikowano

Myślę że da się smsem kupić ale się nie opłaca.

Dwa razy taniej byś miał na allegro a różnica taka, że tylko musisz przelać lub pójść na poczte..

Kup z allegro ale dopiero za tydzień + aby były te nowe premki.. :)

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Radzę kupować teraz ze stronki G1, jeżeli ktoś chce mp5k red i SM lub 5 slot, gdyż te na allegro ( potwierdzam to na swoim przykładzie) dają stare bonusy. Jak będziecie u kogoś kupować to proście o te nowe albo poprostu G1 ;)

Opublikowano

Ale za golda na 3 dni nie dostaje sie MP5K Red i jest mało dinarów jak np kupie za sms golda na 30 dni to bede mial MP5K RED i Duzo dinaró ponad 55k Ale z drugie strony na konicie musiał bym miec z 60-90zl tak ???

Opublikowano

@Up.

Ale zdecyduj się czy ty chcesz Premium GOLD czy dodatki z premki..

No wiadomo, że za premium na 3 dni nie dostaniesz tyle co za premium na 30 dni..

Tak będziesz musiał mieć te 50+złoty, bo przecież nie weźmiesz na raty tej premki.. :)

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

polecam ci taki sposób sluchaj:

1. Wejdz na playspan w zakładke warrock

2. Zaloguj sie

3.Wybierz sobie premke jaka chcesz kupic i dodaj ja do koszyka

4. Przejdz do koszyka i wybierz payment metody

5. Najlepiej miec troche UP to bedzie duzo taniej

6. Wybierz platnosc boku

7. Wpisz swoj nr

8. Rob to co tam jest napisane

Ja z tego bardzo często korzystam. Czasami wysylaja kody znizkowe na e-mail wiec jest o 50% taniej wiec ja czasami za 6 zl kupuje

POLECAM!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...