Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Która broń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w Pierwszym dla mnie : type89 - o wiele lepiej mi się nim strzela.

w drugim - oczywiście, że Deagle - idzie dobrze trafić i jest bardzo mocny.

Opublikowano

1 : G36K - Recoil do ogarnięcia, celownik, powiedzmy że to jest " starsza " wersja XM8, dobry do skanu.

2 : Anaconda - Bańki same siadają, do AWM/AK/M4A1 pasuje pod względem stylistycznym - Anaconda jest dla zaawansowanych graczy.

playerme.jpg

1313864076-U377212.png

Opublikowano

1. Zdecydowanie polecam Ci G36K, przynajmniej dla mnie jest ona jedną z najlepszych broni, szczególnie na bliską odległość(przetestuj chociażby na Egypt, tam jeden ludzik za drugim gania), dzięki czemu obadasz jak łatwo z tej broni bania wpada :)

2. Tutaj poleciłbym Ci DE, prostszy do ogarnięcia, dosyć luźno i prosto się z niego strzela :) Tak jak koledzy pisali, Anaconda jest dla wprawionych graczy.

5381235_2_1.png

postremus.png

Opublikowano

Osobiście G36K i DE.

Anaconda jest wolniejsza ale silniejsza ;d a DE szybciej strzelny a lekko słabszy :P ale praktycznie na to samo wyjdzie ;) większość poleci moim zdaniem DE i G36k.

9153437_12_20.png
Opublikowano

1 : G36K - Recoil do ogarnięcia, celownik, powiedzmy że to jest " starsza " wersja XM8, dobry do skanu.

2 : Anaconda - Bańki same siadają, do AWM/AK/M4A1 pasuje pod względem stylistycznym - Anaconda jest dla zaawansowanych graczy.

Z pistoletu to Ty celujesz nie broń więc to czy bańki siadają zależy tylko iwyłącznie od Ciebie ;)

Opublikowano

I tu się zgodzę.

Każda bron na swój sposób jest dobra, wiec pozostało tylko ja ogarnąć i znaleźć jej mocne strony.

Powodzenia ;d

9153437_12_20.png