Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

...  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Mój Escape jest:

• Fajny
      13
    • Moze Byc
      3
    • Z?y
      0
    • Najgorszy na jakim gra?em
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pragnę wam przekazać mojego pierwszego escape

co prawda jest pare bugów jest mało rzeczy itp ale to mój pierwszy escape i ja jeszcze za bardzo się nie znam na działaniu redstone czy piston lecz do v.0.2 będą juz pistony i redstone i będzie ogólnie lepsza fabuła i lepsze misje daję ankietę jak chociaż 5 osobą sie spodoba zacznę robić v.0.2 jeśli jednak się nie spodoba porzucę moje pracę :(

V.0.1 (Wersja do testów)

Skan do V.0.1

proszę się nie wkurzać jeśli w v.0.1 będą bugi jeśli takowe się zdarzą możecie rozwalić coś lub postawić tylko w tych wyjątkach

Jeśli mój escape jest tak słaby że ciebie uraził to przepraszam :)

Miłej gry!!

Opublikowano

Jak na pierwszy escape to może być. Oczywiście jest kilka błędów takich jak np. w tamtej misji z obsydianem i piaskiem. Też w niektórych miejscach oświetl bardziej mapę ;)

Opublikowano

Dzięki za rady w następnej wersji będzie bardziej oświetlone i zmniejszę ilość błędów lub całkowicie usunę

:)

Opublikowano (edytowane)

Skoro tak dobrze oceniony jest mój escape to moze do następnej soboty zrobię escape będę robił cały dzień i już z redstone i pistonami :)

@edit

powiedzialem ze bedą pistony niestety tylko 1 ale zawsze cos :)

Edytowane przez B3DB0Y
Opublikowano

Dobra mapka :D Dawaj następną ^^

"Razem idziemy, razem zginiemy. Złe chłopaki na śmierć i życie!" - Bad Boys.

1515688821.png

Opublikowano

Proszę piszcie tutaj o wszystkich bugach co można by było dodać co usunąć itp byłbym bardzo wdzięczny za powiedzenie i mogłbym wynagrodzić +sem :)

Opublikowano

Zapowiadam już V2 będzie o wiele dłuższa i o wiele ciekawsza będą też różne pytania również te matematyczne :))

Opublikowano

Mam małą uwagę. Jeśli można niszczyć wełnę, to nie rób na początku wełny na podłodze, bo ja nie kumałem o co chodzi z tą lawą i rozwaliłem podłogę przy początku :) A tak to fajnie. Można też użyć wiaderka z wodą przy tej lawie i tych drzwiach takich do kopalni :D Mozna zalać lawę wodą i przejść po kamieniu, ew. obsydianie :D Łap + i czekamy na 2 część :D

34i5tub.png
Opublikowano

jakbyście mogli to podajcie różne pomysły co dodać

a co do v.0.2 to będzie kontynuacja mapki 0.1 więcej wam nie zdradzę :))

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...