Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań dot: dinar bota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze, mam pytanie do tych którzy używają dinar bota gdzie najlepiej ustawić dinar bota żeby mi admin nie wbił na serva bo kilka dni temu ustawiłem na zoombie 3. i dostałem bana =,= będą + lub - pisać co chcecie

Opublikowano

Polecam teraz na internationalu, jest tam dużo takich roomów. Najlepiej przed ustawieniem bota sprawdzić w user list czy jest admin i podczas bocenia zatrzymać i znów sprawdzić, ja tak robię cały czas i bana nigdy nie złapałem.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Wyznaje zasadę najciemniej pod latarnią, zawsze zostawiam na największych serwaach i jeszcze nigdy nie dostałem bana za dinarbota

Opublikowano (edytowane)

Tylko że jak np zostawie na inter a tak najczesciej wbija admin i moge dostac bana, a jak zostawiłem ostatnio na zoombie 3 to admina nie było i dostałem bana nie rozumiem jak to działa dlatego sie pytam moze ktoś wie czy jak admin da mi bana to musi być w grze.

@ Macie po +

Edytowane przez jasiuuuuuuuu
Opublikowano (edytowane)

Dinar Bota ustawiaj na serwerze AI Zombie .. Tam bardzo rzadko wchodzi Admin.

Zrób rooma na hasło i kliknij przycisk dzięki któremu włączy się dinar bot. I pamiętaj aby nie nabijać po 60k dinar dziennie, bo Cie wykryją i dostaniesz bana.

Ale Admin musi być ON, że by sprawdzić na którym jesteś roomie i że by mógł dać Ci bana...

Edytowane przez Kondzio56

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano (edytowane)

Najlepiej ściągaj dinar bota co ma wbudowaną opcję GM warning i ustaw sobie na crash, kiedy GM będzie chciał wejść na Twojego rooma wyłączy Ci się gra..

Powinneś napisać ten temat w zakładce hacki etc..

Edytowane przez Hurricane00

I am

1303226680-U198706.png

ubuser_2_mpc_ub.gif19858.gif

ubuser_2_ganja.gif17037.gif

74123495316050640700.png

71013185854196215204.png

sygnaturav3.png

Sygna by Evasion

Zbieram plusiki ;>

Opublikowano (edytowane)

Czytaj Up nie ma serverów Zoomie 1,2,3 -.- pisałem że do każdego serva został dodany tryb zoombie czyli jest 4 serverwy i na każdym jest zoombie, ps zostawiałem na zoombie 3 kiedyś ale ledwo co ustawiłem o 12 w nocy i pochodził 1h może mniej i dostałem bana a admina na servie nie było i dlatego się pytam gdzie teraz ustawiać bo weszło kilka zmian.

tak tylko on nie musi wbić na rooma żeby mi dać bana to tyle wiem od siebie, kiedyś siedziałem z włączonym hackiem sirox 10.5 ? i admin był na servie patrzyłem cały czas na niego był w lobby nagle wywaliło mnie i Account has been Blocked i chuj

Macie wszyscy po +

Edytowane przez jasiuuuuuuuu
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...