Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Demon Tower (DT)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A więc mam wszystko dobrze spolszczone ze zostało 5 minut i wogule ale przy pieczęciach zamiast pozostało 4 pieczecie to pisze "niewiem14niewiem4" gdzie znajdę od tego plik w FileZilli ?? albo jak naprawić inaczej ten błąd??

Proszę o szybką pomoc oczywiście będzie + albo jak kto woli -

Jak nie rozumiesz po prostu jest błąd przy spolszczeniu na pieczęciach powinno na przykład pisac "pozostały 2 pieczecie" to pisze jakieś "niewiem12niewiem2" jak to naprawić???

Edytowane przez mt2 priver xd

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie rozumiem?zrob zdjecie wczym problem.Bo Twoja pisownia mnie miażdży..

Opublikowano (edytowane)

@up: kolega pisze ze ma nie spolszczony napis gdy odda pieczecie w DT, odda jedna i pisze niewiem14niewiem4 zamiast pozostało 4 pieczęcie. mam nadzieje ze zrozumiałeś chyba ze w DT nie byłeś xD

a tak do tematu to szukaj w devildown.quest i deviltower2.quest

Edytowane przez raV18

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Opublikowano (edytowane)

Ja mam tylko deviltower_zone.quest mam pliki 2010 jednak pisze tam ze zostaniesz przeniesiony na 6 pietro szukam tam tych zdań "niewiem" to nic tu takiego niema nie rozumiem tego wysyłam ten plik i proszę o przetłumaczenie tego plik albo odesłanie swojego

http://www.speedyshare.com/files/29353651/deviltower_zone.quest

Edytowane przez mt2 priver xd

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up: otwórz to w notepadzie++ i linijka 244 tam jest linia:

To jest ukryta treść, proszę

tak mi się wydaje ze to to odpowiada za to. Tylko że ja nie mam serwera i nie sprawdzę.

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein