Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mały problem co do internetu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich , chcialbym sie z wami podzielic moim problemem , mam nadzieje ze pomozecie , Jestescie moja ostatnia deska ratunku . Chodzi o polaczenie internetowe . Wczoraj o 2 w nocy chcac wejsc na neta , wyskoczylo mi ze go nie ma . Mowie kurwa co jest , no nic , poczekalem do dzis i tez nie ma . Dzwonie do pomocy technicznej to mi mowi ze internet smiga i wgl . Nie wiem jak mam naprawic ten problem , nie znam sie na tym ale postaram sie opisac co mi wyskakuje i co posiadam . Posiadam jakis modem do kompa i ruter aby starsza mogla sobie czasami na lapku posiedziec na ktorym wlasnie pisze . Ona wlasnie ma ten internet a u mnie pisze ze nie mozna sie polaczyc , nie wiem tez czy mam laczyc sie do polaczenia szerokopasmowego czy co . Gdy kliklem aby polaczylo to pisalo ze polacza przez wap miniport czy cos takiego i nagle jakies okno w ktorym mam wpisac Login i haslo te co podal uslugodawca czy cus . i tu jestem w kropce . Jezeli chcecie jakies info to smialo piszcie . Za pomoc limit +/- i 5 oczywiscie .

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Sterownili raczej tak bo nowy komp . Kable juz patrzyłem , zobacze jeszcze raZ .

Kable sa ok. sorry za doubla ale jestem na fonie i nie mam opcji edytuj

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano (edytowane)

A jakiego używasz szyfrowania hasłą bo ja miałem Wep i nie łączyło mnie z drugim komputerem dopiero po parę nastu próbach i gdy zmieniłem znaczy się wyłączyłem hasło działało normalnie .

Edytowane przez Damian1011