Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GrindRoad :DD  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kim gracie na Grindroad ? :D

• WiZZzzZZz :D
      9
    • Bard
      0
    • Cler
      0
    • Rouge/dagger
      1
    • Warior
      3
    • Warlock
      0
    • Blader
      2
    • Bow
      4
    • Glawier
      0
    • Niukier :D
      4
  2. 2. Kim sie gra najlepiej ?

• WiZZzzZZz :D
      12
    • Bard
      0
    • Cler
      0
    • Rouge/dagger
      0
    • Warior
      3
    • Warlock
      0
    • Blader
      2
    • Bow
      4
    • Glawier
      0
    • Niukier :D
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

mam pytanie zwaizane z tym serverkiem :) a dokladnie

1.czy bard ma jakies bugi . (chceę grać batle bardem)

2 jaka klasa sie najbardziej opalca grac na tym serverze

3. jaka klasa postaci ma najmiej i jaka najwięcej bugów

4. dlaczego server set off tak dlugo ? :O jest moze online 5 godzin i tyle ....

5. kim warto grac euro czy chiny (na tym serverze )

6.czy cave dzialaja ?

przedchwila zamkneli server kiedy mozna sie spodziewac otwarcia ? bo pogralem sobie 20 minut tylko :(

_________________________________________________________________________________________________

Szukam gildi :DD nick w grze EasyTech

Edytowane przez kaktus957
Opublikowano (edytowane)

1.czy bard ma jakies bugi . (chceę grać batle bardem) bard z tego co wiem jest troche zbugowany ;P lepiej grac clerykiem jak juz cos

2 jaka klasa sie najbardziej opalca grac na tym serverze wizard blader bower glavier

3. jaka klasa postaci ma najmiej i jaka najwięcej bugów Bower blader glavier nuker wizard rouge warrior maja malo bugów, warlock bard itp maja wiecej ;) warlockiem nikt nie gra

4. dlaczego server set off tak dlugo ? jest moze online 5 godzin i tyle .... server jest Alpha ;P pn-pt od 19-21 jest on czesto przedluzaja w soboty od 13-16 nd 19-21 za jakies 2 tyg bedzie beta i all servery 24/7

5. kim warto grac euro czy chiny (na tym serverze ) ja polecam chiny ;p bo maja normalne potiony i nie trzeba expic w party.

6.czy cave dzialaja ? cave nie dzialaja narazie

ps. graj jak cos na iridium ;P

Edytowane przez r1zEEEr
Opublikowano (edytowane)

ja gram juz 2 dzien i mam 68 lvl :DxD Wizz/Cleryk FF :D^^ Tylko czekam bo chce te pkt dostac :D

BTW Moge odsprzedac konto za golda na EliteSRO_1 Mam puste konto jak coś PM ME Tutaj na Priv albo w grze ELITESRO_1 Nick : PL__PL Lub OMG__OMG

Edytowane przez minecraft 1

Konto oddane !!

Opublikowano

Ja gram 3 dzień wbiłem 74 Bladerem i powiem że bardzo fajnie się gra ;) Osobiście polecam Ci chinioli ponieważ normalnie się potują i nie padają jak muchy :)

34300.png

18706.png

33784.gif

29715.png

25236.png

10610.jpg

35260.gif

22418.jpg

Opublikowano

Chinole sa dla tych co lubią, albo idą na łatwiznę :D(lub nie umieją grac euro;p)

eu trzeba już z deczka ogarniać (wizza szczególnie)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

ja gram juz 2 dzien i mam 68 lvl :DxD Wizz/Cleryk FF :D^^ Tylko czekam bo chce te pkt dostac :D

Jakie pkt ?

BTW Chinole odpadaja poniewarz na sse-server mam 110 wszystkie postacie chinskie teraz gram xbowem potem zobaczymy iza a na koniec moze warka ( jakiego z wariora polecacie ?) moze ma jakies wieksze bugi 1h a 2h mniejsze ?:DDD

Opublikowano

zeby nie tworzyc nowego tematu wie ktos moze co ile sie dodaja reset pointsy?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

aha.. no dobra to za 2 dni minie tydzien pełny jak nie dostane to bedzie lipa

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano (edytowane)

dzisiaj od 19 punktualnie serwy on do nie wiadomo(napisano 21:50)... zapowiada sie dobrze ;) wiecej niz te 2h ;p

Edytowane przez krzychu9090

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

i po co odświeżasz? każdy już prawie o tym temacie zapomniał.

Zbieram Minusy ;)