Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam do was takie pytanie. Na jakich serwerach lubicie grać?

Jaki serwer byście chcieli?

Może coś z organizuję w tym kierunku !

W postach oceniajcie i komentujcie różne typy serwerów .

Ja tutaj kilka opiszę, proszę o wzięcie udziału w ankiecie .

FreeBuild - Chodzi tutaj o budowanie okazałych domków, posągów itp.

Najpopularniejszy wśród serwerów MC.

Roleplay - Tutaj natomiast chodzi o "udawanie" życia. Pracujemy, zarabiamy itp.

RPG - Mamy tutaj podobną sytuację jak z RP z tym że dochodzą czary i questy .

Survival - Chyba nie muszę tłumaczyć.

Jakie serwery chcielibyście zobaczyć / zagrać.

War - TDM w minecraft ?! To możliwe dzięki modowi SDK Guns . Mamy tutaj 2 drużyny, karabiny i wyrzutnie rakiet . Opcjonalnie dodany mod planes na samoloty.

War Advanced - Podobnie jak wyżej tylko dodane frakcje, kilka osobnych drużyn toczy ze sobą walki .

Na koniec pytanie : jaki serwer woleli byście ?

PS: Proszę o argumentowanie swojego wyboru !

@moderator : Proszę o zmienienie nazwy tematu bo jest nie poprawnie . " Na jakich serwerach lubicie grać? "

Edytowane przez osa1942
Opublikowano (edytowane)

Ja lubie na freebuliding z roleplay gralem 1 rok temu na takim wypasionym serwerze nazywal sie UmcUmc dlugo sie trzymal upadl poniewaz byl admin nick mario 21 lat on glownie mial serwer lecz pomysl bym dwuch dziewczyn po 14lat i wkoncu doszlo do tego ze zaczely go wyzywac chlopak sie wkurzyl zamknol serwa i forum napisla cos sie dzieje . . Chyba znajdziecie jego mowe jak wpiszecie w google umcumc minecraft . Serwer tak ok spawn wyglada. Mi tak wszystki zaady admini warpy itp wtedy 4 dispensery ladnie obudowane ktore wydaja nam diamentowe narzedzia na poczatek . Na tamtym serwerze byl mod ze wpisywales wool color i za 1 zelaza. Kupiles 32 jaki kolor chciales welny fajne bo cieszko zdobyc , bel tam tez teren taki 20 dzialek odrazu kolo spawna 10x10 za 20 blokow diamentow 180 diamentow i one byly obodowane murami tam tez byl spawn wtedy bylo wyjscie z 1 strony gate i tam stalo ponad 500 bardzo bardzo ladnych dzialeczek z domami chodziles i podziwiales powinenies zrobic pelno z plytek z cooble tak. Od bramy dluga droga czy tam sciezka dluga bardzo i wtedy po pokach drogi wtedy po obu stronah drog dzialki 10x10. Ok wtedy warpy las piaskownica odludzie kopalnia sklep wedlug mnie nie jest potrzebny i te pluginy money fajny pomysl mi wpadl muzemu mozna tam pokazac wszystki itemy z mc i opisac duze to musialo by byc nawet moby mogly by bbec w klatkach :D chetnie bym pisal wiecej ale nie chce mi sie juz :D musial bym mowic . Sry za bledy moze zrobimy wspanialy serwer razem ? Gg 2557793 lub pw :D mam duzo pomyslow i wyobraznie mimo to ze mam 15 lat i jestem powazny pozdro ,.aha argumetn to serwer fb rp dlaczego lubie prowadzic prawdziwe zycie dzieki temu gra jaest przyjemniejsza sama swiadomosc tego ze grasz skims zespolowe juz jest cudna :D

Edytowane przez x Dragon x
Opublikowano (edytowane)

Mam do was pytanie. Sieć drugcity.pl odpala nowy serwer.

Czy bylibyście zainteresowani serwerem z frakcjami gdzie każdy mógłby założyć swoją gildię i to tego mod planes ?

Takie coś wymagało by pobrania specjalnego kienta z modami.

Chcieli byście taki serwer na którym oprócz budowy moglibyście powalczyć ?

PS: Mod SDK jest tylko przykładem, bardziej chodzi mi o rozszerzenie zestawu broni który jest już w MC, poprzez broń miotaną i palną lub jeszcze inną .

Edytowane przez osa1942
Opublikowano

Nie da się zaimplementować nowych przedmiotów bez modyfikacji.

Trza by było pobierać lecz byłby to zapewne jedyny serwer w polsce który obsługiwał by frakcje , samoloty, i jakieś dodatki.

• 4 lata później...
Opublikowano

Grałam w większość gier przeglądarkowych – strategicznych. Wszystkie bije na głowę 25airports.pl. Dlaczego? Już śpieszę z wyjaśnieniami :D Ta gra stawia cię w sytuacji, gdzie jesteś prezesem – menedżerem jednego z lotnisk europejskich. Musisz analizować poziom lotniska, w tym liczbę produkowanych i wysyłanych samolotów, poszukiwać umów o współpracę, monitorować przyloty i odloty, obserwować dochody, zyski. W grze są nawet koszty stałe :D Coś dla maniaków lotnictwa i ekonomii. Poza tym jest śmieszna cena konta premium, bo niecałe 4 zł :) Tak, słownie cztery złote. Żadna inna giera w sieci nie oferuje takich możliwości rozwoju pasji w zakresie lotnictwa cywilnego.