Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Moją przygodę z metin2 zacząłem 2,5 roku temu. Aktualnie nie gram pół roku ponieważ 2 razy mnie okradli. Straciłem jakieś 1000 zł na przedmiotach które mogłem sprzedać za takową cenę.

I teraz Was zapytam czy warto ?

Warto zaczynać grę od nowa czy kontynuować 71 woj mental 1x g i reszta dochodzi

Jak odbić się od dna ? Mając 1kkk na start , wiem paskudnie mało ale tyle udało mi się zdobyć.

Proszę Was o jakieś poradniki na mpc , linki z hackami tzn. expboty , fishing boty itp.

I oczywiście chodzi mi o jedno ? Warto znów wracać do metka , czy mnie znów okradną po osiągnięciu wysoko levelowej postaci z świetnym eq ?

Wojek znajduje się na serwerze Agronas , na jaki najlepiej zmienić. ?

Pozdrawiam !

Opublikowano

Na PL-u zawsze warto grać, bo tylko tam coś osiągniesz. Byle noobek potrafi grać na privie i szpanować High Levlem. Jednak to nie to samo. Wracaj na PL-a, gdy odbijesz się od dna, będziesz miał satysfakcje, że jesteś PRO. Pozdrawiam i zachęcam :)

Opublikowano

Opłaca ci się grać. Jak będziesz grał na privie to nic nie osiągniesz a na PL'i to jest inna bajka.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Na privach sa same dzieci ktore szpanuja lv gdyz tam im sie udaje.Ja PL 'a tez nie polecam ze wzgledu na ceny . Ja wczoraj zaczalem na US i mysle ,ze to najlepsza opcja.

s5 - 65 / 70 / 82 lv OFF

ferwgre.png

Balmora !

Opublikowano

Ja polecam Ci wrócić na PL i zagrać sobie Sura Wp :) Dlaczego? Dlatego, że Sura WP jest dobry do expa, dropa, +70 pvp !!!!

banerzh.jpg

Grafika wykonana w 100% prze zemnie!

:)

Pomogłem? Wejdź

www.pajacyk.pl

Uważasz że Ci pomogłem to daj + 5*

Jeżeli Potrafisz uszanować moją pracę nie dawaj minusów bez powod

Opublikowano

ja ci dm polecam grac privy i PL. 1000 zl zapraszamy na policje ^^ Kup 20 kamyczkow za cene 20x7 140 zl i wtedy bedziesz mogl grac:) albo sprzedaj konto te 71 i idz na s26 na Is'a wydaj ^^

kxAyLut.png

Legenda
Opublikowano

Warto, warto. Niestety pierw jak chcesz grać musisz zainwestować w allegro. 15zł to nie tak dużo albo przy odrobinie szczęścia wyleci Ci ku aura miecza lub coś cennego i sprzedasz.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...