Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw Komputerowy

AntyVirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się kupić ten zestaw komputerowy ?

http://allegro.pl/zestaw-quad-4-x-3-2-gt520-4gb-1tb-led-22-raty-i1688294415.html

Proszę o konkretne odp.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Powiem Tak

Karta graficzna Chuja Warta GT 520 to gówno tak jak 420 GT itp Już lepsze te 420 GTS Lub GTX niż te GT to pamietaj ;d

Ja pisałem na gg z kolesiem z sklepu i sie pytałem o podzespoły to spadłem z krzesła niby piszę firmowe podzespoły ram zajebiste firmy Patriot Goodram a jak sie spytałem jakie tam są ram to jakiaś chujowa firma ;d

Tak więc nie polecam

Szczegóły

GeForce GT520 1GB DDR3 < Chujowa wydajność w grach GT zawsze gorsze od GTS i GTX + DDR 3 Teraz Karta powinna być DDR5 :)

Łączne taktowanie 12.8 GHz MM co to kurwa ma być takowania się nie łączy bo to określa że każdy rdzeń pracuje na 3.2GHz i jak dołożysz jeszcze jeden to nie przyspieszy ci procka x2 tylko będzie wspomagać

Płyta główna < Chuja informacji ;]

Pamięć RAM 4 GB (DDR3 1333 MHz) < Nie ma firmy znaczy się gówno ;d

Zasilacz << Czytałem i w ciągu 2 lat kolesiowi się spalił 3 razy niby nie ma go na czarnej liśćie ale radzą nie brać go ;]

Tak więc ten komputer to cykająca i niewydajna bomba która liczbami ma zachęcić do kupna potencialnych klientów dużo ludzi się na to łapie ale takie rzeczy nie u nas :)

Mam nadzieje że pomogłem ;d

Opublikowano

Jeżeli się nie mylę mi się wydaje że tanio i dobry jest ten komputer :) bo ma procka AMD QUAD PHENOM II 840

12.8GHz 4 x 3.2 GHz no i 4 gb ram a kartę graficzną może dokupić kiedy indziej :)

dfaq.png

minusy.png

Opublikowano

@ up

nie wprowadzaj go w błąd jak sie nie znasz :)

u siebie w komputerze też mnożysz procka ? :) ?

Mówie ci posłuchaj mnie i nie zrób tego błędu co wiekszość ludzi ;d

Bo jak ci zależy na grach to długo na nim nie polecisz ;p

Opublikowano

Nie dość że komp jest chujowy i no-name to jeszcze drogi jak na taki szmelc.Daj se spokój.Nie bierz z allegro bo będziesz żałował czy wy tego nie rozumiecie?

Opublikowano

Czasem na allegro można znaleść fajną okazje no ale nie mowa o tych no name masówkach które robią z myślą o szybkim zarobku nawet nie wiedząc jak dobierać podzespoły .

Jeżeli ci zależy o komputerze do grania za taką cene proponuje poszukać używanego który jest na gwarancji czasem taki sprzęt można trafić na AUKCJI i to za małe pieniądze .

Masz tutaj zajebisty komputer na licytacji sama karta graficzna GF GTX 560 kosztuje 1000 zł niby nie pisze o ramach ale zawsze można dowiedzieć się więcej ;]

http://allegro.pl/hit-quad-x4-4x3-2ghz-gtx560-1gb-8gb-1tb-prezent-i1708357580.html

Opublikowano

@up zasilacz no-name.Ram też nie wiadomo jaki.Płyta mini ATX z okrojoną sekcją zasilania i 2 slotami na ram.Obudowa niby fajna ale też mi badziewiem zalatuje.PFF w dodatku za 2k.Za 2k będę miał lepszego i co najważniejsze nie będzie no-name^^

Opublikowano

Jeżeli się nie mylę mi się wydaje że tanio i dobry jest ten komputer :) bo ma procka AMD QUAD PHENOM II 840

12.8GHz 4 x 3.2 GHz no i 4 gb ram a kartę graficzną może dokupić kiedy indziej :)

To się tak nie mnoży. Nie ma procka 12.8GHz...

RAsfepN.png
Opublikowano

@ 2 up

wiem wiem ale alternatywa dla tamtych jeszcze gorszych i napisałem niech spyta jak jest zainteresowany ;p

owszem wiem że można mieć lepsze

ja np wolałbym dać więcej i złożyć samemu ;d

Opublikowano

dokładnie : ) tak więc chyba wyczerpałem pmysły jak ci pomóc

Albo szukaj okazji na allegro albo złóż sam na porządnych podzespołach

Opublikowano

Spisujesz sobie części jakiegoś porządnego zestawu, idziesz do sklepu/serwisu/kawiarenki komputerowej i żeby ci złożyli kompa z tych części.PRoste^^

Opublikowano

@Up po jaką kurwę Ci 6-8 gb ramu ?? 4 gb dobrego ramu spokojnie starczają -,-

Co do tematu 1.Grafika ssie 2.Zasilacz ssie 3.Nie, nie opłaca się

Opublikowano

Oplaca sie ; )

Podaj chociaż jeden powód dlaczego się opłaca ...

Nie opłaca się bo wszystko no-name chuj wie co to .

Gigaherców na procesorze się nie mnoży ...

Za 2 tysie możesz mieć dużo lepszy komputer pod AMD

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Pewnie że się nie opłaca, jakbyś miał kupić każda z tych części z osobna i składać to wyszło by o wiele taniej :)

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...