Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Jak zdobywać darmowe G1c.

SkrenCior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zauważyłem, że wiele osób pyta się jak zdobyć darmowe kredyty, więc postanowiłem stworzyć tego TuT'a.

Kredyty dostajemy za wypełnianie ofert na gamersfirst. W zależności od oferty trzeba coś pobrać, zarejestrować się, wypełnić ankiete lub wysłać sms.

1.Gdzie możemy znaleść oferty?

62797923.png

37715212.jpg

45184091.jpg

Jak widzimy pojawiło nam się kilka ofert, które możemy wypełnić. Na górze mamy zakładki: free - darmowe, mobile - takie w których trzeba potwierdzić rejestracje sms itp. (w większości płatne), survey - ankiety, popular - popularne.

2.Co zrobić, aby mieć więcej ofert?

Aby mieć więcej ofert trzeba zmienić ip np. na USA lub UK. Na ip innych krajów znajdziemy dużo więcej reklam i za większą ilość kredytów.

3.Jak zmienić ip?

Ip zmieniamy używając proxy lub programów. Programy: Hide my ip, Hotspot Shield (polecam), proxy switcher, Super Hide Ip. Proxy: (USA)206.207.248.35:3128, (UK)82.206.129.160:3128

TuT jak zmienić ręcznie ip w firefox'ie:

To jest ukryta treść, proszę

4.Co zrobić, aby reklamy "działały"

Dużo osób narzeka, że nie dochądzą im kredyty. Otóż nie wszystkie reklamy działają! Trzeba próbować je robić i być przygotowanym na to, że mogą nie zadziałać lub zobaczyć czy na forum nie zostały wrzucone jakieś działające ofery.

Mam nadzieję, że pomogłem osobą, które miały problemy z robieniem reklam.

Edytowane przez SkrenCior

Sh00t4you_eune_121_1_logo.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...