Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Z pulpitem po sciagnieciu cheata

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ... gdy sciagnelam cheata po grze znikly mi ikony na pulpicie ... nie umiem taz wrzucic zadnej ikony ani kliknac LPM ani PPM

Prosze o pomoc

Opublikowano

Wydaje mi sie ze sciagles cheta z groznym wirusem.

Zobacz na anty wriusie jaki to wirus bo to moze byc przyczyna twojego problemu.

Nie mam 100% pewnosci ale wydaje mi sie ze masz bardzo powazny problem.

Opublikowano

zrobilam tak ... nic to nie dalo ... a przeskanowanie nic nie wykrylo ;/

Opublikowano (edytowane)

@3Up

Racja. Mialem to samo. Ale nie byl to az tak powazny problem.

Wiecie co zrobilem? B) Wlaczylem menedzera zadan skrotem klawiszowym. Nacisnalem "Nowe zadanie...", "Przeglądaj". Znalazlem folder z windowsem, a w nim przez wyszukiwarke folderowa ( czy jak to sie tam nazywa) exploratora windows ( to wlasnie on sie wylacza gdy nie widzisz paska i ikon na pulpicie). To wszystko zrobilem po restarcie kompa. Wszystko ozylo, a antywir ktorego wczesniej wylaczylem zrobil swoje i teraz normalnie mi komp dziala. :D

Edytowane przez rumcajs02
Opublikowano

zrobilam tak jak pisales ... ale w procesach mam explorer.exe .... chodzi ... ale ikonek nie ma... jezeli ktos wie co zrobix prosze widomosc na PW zrobil by mi to przez TV

Opublikowano

W takim wypadku jestem bezradny. Napisz na jakims komputerowym forum, a w ostatecznosci informatyk albo reinstal systemu.

Opublikowano (edytowane)

Pies ci plyte zjadl? Pozdro dla psa B)

Mozna TU sciagnac Windowsa. Jest wiele roznych wersji.

Edytowane przez rumcajs02
Opublikowano (edytowane)

tylko formet Ci pomoze ja mialem to samo sciagnalem hacka zawiesil sie komp po restarcie zadnej ikonki i nawet myszka nie szlo ruszac okazalo sie wtedy ze mialem wirusa o nazwie rat.exe(z ang.szczur) ktory powpierdalal mi wszyskie pliki i robil od nich tyle kopii ze mi sie procek spalil(a lepiej bo kupilem sobie 4rdzeniowy-3.6ghz) :P takze tylko format Ci pomoze

a tak pozatym to sie Madzia w tym samym dniu urodzilismy ty 15marzec1993, a ja 15marzec 1996 xD

Edytowane przez firmek
Opublikowano (edytowane)

Miałem tak samo postaram się pomóc Madzii na PW takimi sposobami jak ja sobie poradziłem.

Yeaa :D udało się do zamknięcia ;]

Edytowane przez K0PcZaK
Opublikowano

Problem rozwiazany dzieki Kopczakowi .... wielkie dzieki slonko :***

Mozna zamknac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...