Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Klucz jest juz uzywany ?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam !

Kiedys kupilem Battlefield Bad Company 2 w komputroniku, gralem troche... potem formaciki i inne znudzila mi sie, ale zamierzam znowu zaczac, i tak ...

Loguje sie na stare konto wyskakuja jakies napisy z "warunkami swiadczenia uslug" potem klikam "zaakceptuj" i mam wpisac klucz ... wpisuje i pisze ze uzywany (pozyczalem kiedys bf kumplowi ale dalem mu sama plytke bez ksiazeczki z cd-key... wiec on raczej nie zajumal ..) jeszcze raz pisze ze mam oryginalke kupiona w komputroniku .

Do sklepu chyba niema sensu isc bo nawet nie mam paragonu ani nic takiego wiec jaka maja gwarancje ze to u nich kupilem ;d

instalowalem dyisiaj i wczesniej mi sie niby patchowalo ale mi routera glupim zartem kolega wylaczyl jak wychodzilismy wracam patrze a tu pisze ze nie mozna odnalesc pliku costam costam , wlaczam ok i gra mi sie laduje, i moglem sb grac na singlu i wszystko ladnie , odpalilem starsza wersje, nie wiem czy trzeba aktualizowac do najnowszej czy nie ale .... Teraz jak wyszedlem z gry i chce ja ponownie wlaczyc musze ja aktualizowac ale stoi mi na loader-00.fbrb ... ;/

Edytowane przez Arkanus

ZBIERAM --- =)

Opublikowano

Jak nie kolega to kto Ci ukradł konto?

Zgłoś to do supportu EA na live chat i Ci powiedzą na kogo e-mailu jest zarejestrowany klucz.

Aktualizacja do BC2 ogólnie jest długa bo pobiera Ci mapki do BF:BC2 vietnam.

Mi przy necie 20mb/s aktualizowało się z 4h.

w83od2.jpg

Opublikowano

ok zaaktualizowalo sie, klucz byl jako 1 rejestrowany na moje konto bo to na moim kompie wsyzstko bylo 1 raz robione , kumpel dostal samo pudelko z plyta bez keya , po instalacji oddal .... jeszcze jakies pomysli co moze byc ?

ZBIERAM --- =)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...