Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomoc] easy metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

E czemu mi nie chodzi Easy metin2 wpakowałem go do zaktualizowanego metka z bypassem miśka, zablokowalem logi , sterowniki itd. I jak sie włańcza to jest brak odpowiedzi i sie nic nie chce ruszyc..

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Legenda
Opublikowano

Sprawdź czy masz czas darmowy jeżeli tak i nie działa zainstaluj wszystkie wersję net forework i server pack.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Ale jak stoi ??? Wlacza sie metin i pozniej wszystko sie zacina tak? Jesli tak sprobuj uruchomic dwa jednoczesnie u mnie to zawsze dzialalo , sciagnij najnowszego frameworka wylacz zapore

W ostatecznosci pobierz paczke na privy od misiekantosa tamten em wchodzi mi za 1 razem nie jak ten sciagniety ze strony .

Opublikowano

jak masz zablokowane pliki hsa i error to odblokuj na moment i powinno działać bo musi się połączyć z serwem metek a poza tym EM2 ma swoją blokadę hs ale działa tylko podczas gry a jak masz włączone same okno w oczekiwaniu na free time to może wykryć w sporadycznych przypadkach botka

graphic.png

Opublikowano (edytowane)

A wy jak zwykle kołujecie ludzi.Sciągnij Net Framework 3.5 i 4.0 i graj normalnie bez baypass bo on blokuje roota którego em2 wykorzystuje

A co do ciebie plvo nie server pack tylko service pack bo server pack nie pomaga w niczym a service pack to są aktualizacje calego systemu

Edytowane przez gandziorek

1390144171-U592769.png