Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Clientem!

wolik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie mam Clienta gry z oficialnej strony globa oczywiście z Webzen i co do czego jak wchodzę do gry w momęcie gdy pokazują mi sie serwery wyskakuje mi komunikat. The game client is loaded only trought the official webside. Closing this aplication please try again. Co mam z tym zrobic aby normalnie zagrac...

Opublikowano

@UP

mam ten sam problem... nadodatek mam problem z zalogowaniem się na ich forum... zrobiłem konto i nie dostałem e-maila z potwierdzeniem,wciskam ten "Resend validation Email" i dalej nic mi nie przychodzi na tego e-maila... sprawdzałem z 10 razy czy poprawny e-mail wpisałem i czekam tak już z 4-5dni

Grać nie umieją a cheatować umieją... ;|
Nie lubię spamić... wolę edytować

Opublikowano

Użyj innej przeglądarki, mi np. na firefoxie nie chce odpalić a na IE owszem

@Basakom

w rejestracji wykluczyli do rejestracji maile takie jak gmail czy o2, spróboj innego emaila

2006-2010

Opublikowano

wiem, ze topic nie dokladnie o tym, ale zapytam tutaj: czy to normlane zeby wczoraj ladnie normalnie ladowal mi sie klieny i wchodzilem do gry bezproblemowo, a dzis wiesza mi sie klient po wybraniu chara? fakt hakowalem wczoraj troche ale zadnego info o banie nie mam, a chcialem podexpic troche ;)

que?

Opublikowano

z tego co gdzieś czytałem jakieś jebane haxy bombardują go znowu, powinno sie ich powywieszać to może zapanował by spokój. jak dostane tu moda to zrobie z nimi porządek.

pozdro

ccbf50d2a7465fac059dc0b123f4425a,5,1.jpg
Opublikowano

yy lol? czekaj to jest forum o cheatach, hackach itd a Ty piszesz ze chcialbys ich powywieszac? i na forum o hackach, ktorych to uzywaja haxy, ktorych chcialbys powywieszac chcesz moda? troche to dla mnie hipokryzja, ale moze zle zrozumialem sens wypowiedzi :).

que?

Opublikowano
u ani tez jest i co..,

wybacz ale nie zrozumialem Twojej wypowiedzi,moglbys wyjsnic co arysta mial na mysli?

que?

Opublikowano

a Ty idiota, ktory nie bierze udzialu w dyskusji, i do tego robi bledy ortograficzne. wiem wiem, ty jestes rozómny, to ja wole pozostac rozumny. dyskutowal z Toba nie bede bo i najpierw sprowadzisz mnie do swojego poziomu, a potem pokonasz doswiadczeniem :)

que?