Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak, mam admina na czyimś serwie(hamachi) a nie moge używac Too Many Items, na single player tylko dziala...?? Co zrobić zeby dzialalo na multiplayer ?

z

Opublikowano

Musisz mieć opa na serwerze - piszesz /op twój nick - w konsoli!

Albo zainstaluj plugin CommandBook - i piszesz /give twójnick nazwaitemu ilość - np. /give godtgf wool 35

@down

On nie wypada przed Ciebie tylko do eq.

Opublikowano

Co to za problem?? Masz opa to nie używaj too many items...tylko masz komendy...

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Opublikowano (edytowane)
Musisz mieć opa na serwerze

Na 100% masz opa?

Chyba pisze ze mam..

Masz opa to nie używaj too many items...tylko masz komendy...

Nie znam ID na itemki, i zanim wpisze komende to mnie sporo czasu, jak mam Too Many Items, to otwieram, kllikam co chce i mam, nie musze zadnych id znac ani tracic czasu na komendy.

Jeżeli bierzesz item z tmi on wypada przed ciebie.

Chodzi o to ze nie wyswietla mi sie wgl okno z tmi... na multiplayer

Edytowane przez patrykwoj715

z

Opublikowano

jeśli sobie dajesz i się nie wyświetla itemek to spróbuj kliknąć LPM na najbliższe puste okienko w ekwipunku w którym powinien być itemek

Opublikowano (edytowane)

Zainstaluj na serwerze plugin CommandBook i poprzez komende /i <ID> <ilosc> przywoluj itemy

Edytowane przez Terrain

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano (edytowane)

JDragon, Terrain, TobiX, Co to ma zwiazanego z Too Many Items ?? Nie pytam sie o komendy na itemy, bo je znam -.-' Lepiej znapoznajcie sie napierw z tematem.

spróbuj nadusić bodajże "o" i powinno się wyświetlić <o jak masz otwarte eq "e">

Sprawdze pozniej, jesli chodzi o to że: Na single wciskalem tylko ekwipunek i wyswietlo sie okno TMI, a na multi mam wcisnac najpierw ekwipunek a pozniej O zeby wyskoczylo?

@ edit

Działa ! Do zamknięcia !

Edytowane przez patrykwoj715

z

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

wejdz w %appdata% .minecraft i tam powinien byc dokument .txt toomanyitems otworz go i enablemp daj na true ma to wygladac tak enablemp:true potem wejdz na multi kliknij o i juz ci bedzie dzialac pomogem? daj +

Opublikowano

Nie wiem po co ti jak mozna wpisac /gamemode nick 1

gw2c.png

http://www.mpcforum.pl/topic/705615-guilds-wars-oficialna-reklamadedyk-248non-premium80-slotownewprofessionalwl-off0-lwc0-cuboid0-dzialekfactionszapraszam/

Zapraszam na serwer !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...