Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CoD4 v1.7 problem z serwerami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak biorę odśwież listę to nie wyszukuje mi serwerów, w filtrach mam wszystko jak na początku nie dodawałem żadnych modyfikacji czy czegoś, zrobiłem re-install gry ale nic to nie pogmaga ;/ proszę o pomoc

b_460x42_C000000-222222-333333-CCCCCC-FFCC00-FFCC00.png
Opublikowano

Jak biorę odśwież listę to nie wyszukuje mi serwerów, w filtrach mam wszystko jak na początku nie dodawałem żadnych modyfikacji czy czegoś, zrobiłem re-install gry ale nic to nie pogmaga ;/ proszę o pomoc

Tyle razy był ten temat wałkowany - nic z tym nie zrobisz musisz czekać aż zaskoczy.

Opublikowano

a wlasnie ze musisz gametrackera miec.. zrob konto na gametracker.com i sciagnij tez ten pliczek jak juz bedziesz mial wpisany nick zalogowany na gametracker to wchodzisz na gametrackerze w servers i tam wybierasz call of duty 4 kraj polska i ok i ci wyszukuje serewry i bedziesz mial po srodku JOIN klikasz wyskoczy ci okienko zeby pozwolic na dzialanie tego pliku dajesz ok albo sama ci sie juz gra odpali i tyle

cooltext530248489.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...