Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam bota wszystko ładnie pięknie ale czynność się nie powtarza !! oto kod help

To jest ukryta treść, proszę

jak pomogłem pamiętaj o +'y

11923506.jpg

10[OK]

25[OK]

50[OK]

75[OK]

100[OK]

125[OK]

150[OK]

175[NO]

200[NO]

Opublikowano

Przy starcie użyłem timera bo nie chciało działać ze sleepami za duże były, sprawdzałem i działa. Przeanalizuj sobie te timery. Jak to działa

Opublikowano

macie po +siku i 5 sopelek powiedz mi o co chodzi z tymi timerami

11923506.jpg

10[OK]

25[OK]

50[OK]

75[OK]

100[OK]

125[OK]

150[OK]

175[NO]

200[NO]

Opublikowano

Po wciśnięciu buttona start uruchamia się timer. Potem w pętli jest ciągle sczytywana jego wartość i sprawdzana. przypuśćmy że ta zmienna $a = 1000. Gdy czas po sczytaniu z timera będzie większy od 1000 to wtedy oznacza, że od czasu wciśnięcia buttona start minęło +1000ms=1sek (czyli to samo co sleep tylko bez pauzowania kodu :)). Potem wartość $a jest zwiększana o 1000 ponieważ timer idzie dalej i się nie zeruje. Więc przy następnym sczytaniu czasu po 1 sek od poprzedniego będzie pokazywał 2ms. Przy sczytywaniu czasu z timera

Jeszcze może na tym kodzie wytłumacze bo to co napisał może nie być dość zrozumiałe

Opublikowano

sorra że cię tak zadręczam ale czy możliwe by było aby ten bot działał na zminimalizowanym może by skompilować jako plik dll

a później przez injectora wstrzyknąć do gry :#

11923506.jpg

10[OK]

25[OK]

50[OK]

75[OK]

100[OK]

125[OK]

150[OK]

175[NO]

200[NO]

Opublikowano

tu żeś dopiero strzelił gafe ! kod czy program w autoit zwłaszcza ten nie ma nic wspólnego z injectorem czy dll jakie się do niego wczytuje

obsługe musisz zrobić sobie sam zamiast Send uzyć ControlSend

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

jak wstrzykuje się dll'ke do procesu to tworzony jest nowy wątek i odpalana jest funkcja dll main z tej dll'ki.

Więc teoretycznie gdyby w tym dll main'e był jego kod i był on zapętlony to działał by on tak samo jak zwykle tylko zamiast dwóch procesów miał jeden - jego kod wykonywał by się w kontekście procesu gry.

Nie sądze by była taka potrzeba.

Oczywiście w autoit nie jest to możliwe gdyż nie ma tu możliwości tworzenia dll'ek.

ps. od razu mówie że nie czytałem jego kodu

Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy

• Dodaj nową pozycję...