Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

paczka cheatow

maricn

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nie ładnie wy tu o spamie a tu samo sie robi ale trudno modelator mógłby tego posta usunąć

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

bardzo dobry temat haha tylko szkoda ze nie wiem o co chodzi xD moze ma jakąś ukrytą treść ?

w każdym razie nadaje się do usunięcia!

Opublikowano

boshe po ch** spamujecie piszac w kazdym poscie spam czy niemozecie zostawic tego tematu w spokoju niekapuje tego zal....

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano
bardzo dobry temat haha tylko szkoda ze nie wiem o co chodzi xD moze ma jakąś ukrytą treść ?

w każdym razie nadaje się do usunięcia!

1. Archeolog ... idź se kopać w PIWNICY!! a poza tym nic tu nie wnosisz ... jak chciał byś se nabić post ... zajrzyj w pogaduszki

boshe po ch** spamujecie piszac w kazdym poscie spam czy niemozecie zostawic tego tematu w spokoju niekapuje tego zal....

2. A ty też kopać w piwnicy + a sam spamu nie robisz i ortografia ... sam jestem dyzortografem i robię dużo byków ale mam mozille .... a pisze to po to żebyście się wy opanowali i żeby tu się jakiś mod pojawił!

Opublikowano

po 1 niemam piwnicy ^^ dobra zrobilem spam po to zeby inni nie spamowali, robie byki bo niemoge pisac polskich znakow ł,ż,ź musze je kopiowac.... a moda zawsze mozesz zawolac na PM a nie sobie zwiekszasz ilosc postow ^^

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

- Minimum lat 14

- Język Angielski nie jest ci obcy

- Kreatywność, poczucie humoru

- Doświadczenie w prowadzeniu forum

- Język polski nie jest ci obcy

taka ankieta powinna chyba byc do naboru na moda.

Skoro juz wiecie jaka ankieta to zawolajcie Admina i niech zrobi nowy topic:)

Opublikowano

Napisałem do KoKo'sza tyle że nie spełniam chyba najważniejszego .... doświadczenie w forum

Opublikowano

Praza nie spamuj w tym dziale!!!

100 Postów [+]
200 Postów [+]
300 Postów [+]
400 Postów [+]
500 Postów [-]
600 Postów [-]
700 Postów [-]
800 Postów [-]
900 Postów [-]
1000