Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otoz moj kolega ma problem z zalogowaniem na serwer.

http://imageshack.us/f/819/namnlsmf.png/

Gdy on ma ten oto blad ja moge zalogowac sie bez problemow a on nie.

probowalismy wszystkiego i nic.

To nie jest wina serwera . Gdy klika PLAY serwer ma status ONLINE a gdy sie loguje to wyskakuje mu ten oto blad.

Nie wiemy o co B i prosimy o pomoc !

Z gory thx ;D

Opublikowano

za dużo pewnie osób się loguje i temu

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

za dużo pewnie osób się loguje i temu

ale on tak od tygodnia ma

Opublikowano (edytowane)

Hej chłopaki, i znaleźć rozwiązanie, które pracowały dla mnie, nie wiem czy to będzie działać na Ciebie, ale warto strzał, Obecnie używam Google Chrome, jak mój standardowej przeglądarki internetowej, teraz zrobić oprócz Google Chrome mają Mozilla Fire Fox i internett explorer (E) (Nie pytaj mnie dlaczego mam 3 lol) Każdy sposób, należy sprawdzić wszystkie wszystkie różnych przeglądarkach internetowych, okazuje się, mój Internett Explorer (które nigdy nie używam) i została w trybie offline trybie, teraz w zasadzie wszystko, co musisz zrobić, to wpisać na stronie internetowej ( www.youtube.com ) na przykład, i naciskamy Enter, a następnie naciśnij przycisk "connect" w okienku pop-upp, teraz internett explorer (lub innych sieci przeglądarki) nie jest już w trybie offline, a KABAM! można grać LoL, mam nadzieję, Daj mi odpowiedź, jeśli to rzeczywiście pracował dla Ciebie!

Tekst nie mój.

Znałem to na oficjalnej stronie, że to jest rozwiązanie. Ponadto w google jak wpiszesz to piszą podobnie. Niech spróbuje tego i napisz czy działa.

Edytowane przez MaT™
Opublikowano

Hej chłopaki, i znaleźć rozwiązanie, które pracowały dla mnie, nie wiem czy to będzie działać na Ciebie, ale warto strzał, Obecnie używam Google Chrome, jak mój standardowej przeglądarki internetowej, teraz zrobić oprócz Google Chrome mają Mozilla Fire Fox i internett explorer (E) (Nie pytaj mnie dlaczego mam 3 lol) Każdy sposób, należy sprawdzić wszystkie wszystkie różnych przeglądarkach internetowych, okazuje się, mój Internett Explorer (które nigdy nie używam) i została w trybie offline trybie, teraz w zasadzie wszystko, co musisz zrobić, to wpisać na stronie internetowej ( www.youtube.com ) na przykład, i naciskamy Enter, a następnie naciśnij przycisk "connect" w okienku pop-upp, teraz internett explorer (lub innych sieci przeglądarki) nie jest już w trybie offline, a KABAM! można grać LoL, mam nadzieję, Daj mi odpowiedź, jeśli to rzeczywiście pracował dla Ciebie!

Tekst nie mój.

Znałem to na oficjalnej stronie, że to jest rozwiązanie. Ponadto w google jak wpiszesz to piszą podobnie. Niech spróbuje tego i napisz czy działa.

mozna prosic o spolszczenie albo calkowite zangielszczenie? ja umiem po angielsku...

thx ;D

Opublikowano

Hey guys, i found a solution that worked for ME, no idea if it will work on you, but it is worth a shot, i am currently using Google Chrome as my standard web-browser, now, i do in addition to Google Chrome have Mozilla Fire fox, and internett explorer (E) (dont ask me why i got 3 lol) Any way, you should all check all your different web browsers, it turns out my Internett Explorer (Which i never use) WAS indeed in offline mode, now basically all you have to do is type in a webpage (www.youtube.com) for example, and hit enter, and then press "connect" in the pop-upp window, Now the internett explorer (or any other web-browser) is no longer in offline mode, and KABAM! you can play LoL, i hope, Give me a reply if this actually worked for you!

Opublikowano

Hej chłopaki, znalazłem rozwiązanie które mi pomogło, nie wiem czy pomoże wam, ale warto spróbować. Aktualnie używam google chrome jako moją standardową przeglądarkę, teraz, mam także Mozille Fire fox oraz Internet Explorer (E) (nie pytajcie dlaczego mam 3). Jakkolwiek, powinniście sprawdzić swoje wszystkie przeglądarki internetowe, okazało się że mój Internet Explorer (którego nigdy nie używałem) był w trybie offline, teraz wszystko co musisz zrobić to wpisać w stronę (www.youtube.com) na przykład, i wcisnąć enter, a następnie nacisnąć connect (połącz) w okienku które wyskoczy. Teraz Internet Explorer nie jest już w trybie offline, i KABAM! możesz grać w LoL, tak sądzę.

Tłumaczone przeze mnie, może będzie się dało zrozumieć więcej.

Chodzi głownie o to aby wejść w Internet Explorer, wejść na jakąś stronę i kliknąć connect (czy coś takiego) co pozwoli w wyjść z trybu offline (prawdopodobnie client LoL-a potrzebuje tej przeglądarki w trybie online)

Opublikowano

Hej chłopaki, znalazłem rozwiązanie które mi pomogło, nie wiem czy pomoże wam, ale warto spróbować. Aktualnie używam google chrome jako moją standardową przeglądarkę, teraz, mam także Mozille Fire fox oraz Internet Explorer (E) (nie pytajcie dlaczego mam 3). Jakkolwiek, powinniście sprawdzić swoje wszystkie przeglądarki internetowe, okazało się że mój Internet Explorer (którego nigdy nie używałem) był w trybie offline, teraz wszystko co musisz zrobić to wpisać w stronę (www.youtube.com) na przykład, i wcisnąć enter, a następnie nacisnąć connect (połącz) w okienku które wyskoczy. Teraz Internet Explorer nie jest już w trybie offline, i KABAM! możesz grać w LoL, tak sądzę.

Tłumaczone przeze mnie, może będzie się dało zrozumieć więcej.

Chodzi głownie o to aby wejść w Internet Explorer, wejść na jakąś stronę i kliknąć connect (czy coś takiego) co pozwoli w wyjść z trybu offline (prawdopodobnie client LoL-a potrzebuje tej przeglądarki w trybie online)

Niestety to mu nie pomoze.... on uzywa mozilli jak i IE i nie ma nic w trybie offline... to jest masakra...

Miałem tak samo jak twój kolega . Pomogło reinstall lola

reinstall byl juz 4 razy... nawet to nie pomaga :( jakies inne pomysly?

Opublikowano (edytowane)

jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś (Uwaga: te muszą być wykonane w programie Internet Explorer, ponieważ jest to przeglądarka, która opiera się na LoL) - Pobierz Internet Explorer 8, jeśli nie już to - Upewnij się, IE8 nie jest ustawiony do pracy w trybie offline. Jeśli tak, usuń to. - W Internet Explorer 8, przejdź do Narzędzia -> Opcje internetowe -> Połączenia -> Ustawienia sieci LAN - Upewnij się, że wszystko jest zaznaczone, oprócz być może "Automatycznie wykryj ustawienia" - Jeżeli to nie wystarczy, idź Narzędzia -> Opcje internetowe -> Zaawansowane -> Reset / Przywróć domyślne - Jeżeli to nie wystarczy, spróbuj ponownie zainstalować IE8.

Tak robiłeś?

Edit:

To jest ukryta treść, proszę

Tutaj zobacz.

Edytowane przez MaT™
Opublikowano

jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś (Uwaga: te muszą być wykonane w programie Internet Explorer, ponieważ jest to przeglądarka, która opiera się na LoL) - Pobierz Internet Explorer 8, jeśli nie już to - Upewnij się, IE8 nie jest ustawiony do pracy w trybie offline. Jeśli tak, usuń to. - W Internet Explorer 8, przejdź do Narzędzia -> Opcje internetowe -> Połączenia -> Ustawienia sieci LAN - Upewnij się, że wszystko jest zaznaczone, oprócz być może "Automatycznie wykryj ustawienia" - Jeżeli to nie wystarczy, idź Narzędzia -> Opcje internetowe -> Zaawansowane -> Reset / Przywróć domyślne - Jeżeli to nie wystarczy, spróbuj ponownie zainstalować IE8.

Tak robiłeś?

Edit:

To jest ukryta treść, proszę

Tutaj zobacz.

nie robilem ale zrobimy... on posiada IE9 ,jest jakas roznica miedzy 8 a 9 w LOL?

Opublikowano

U mnie pomogło :

ie7 > Narzędzia > Opcje internetowe > Zaawansowane > Szukasz Zabezpieczeń i odznaczasz wszystkie opcje ,które mają w nazwie "certyfikat, certyfikaty"

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

U mnie pomogło :

ie7 > Narzędzia > Opcje internetowe > Zaawansowane > Szukasz Zabezpieczeń i odznaczasz wszystkie opcje ,które mają w nazwie "certyfikat, certyfikaty"

Dzieki kolo. jestes wielki ! to jest rozwiazanie na problemy z LOLEM :D My juz we 4 siedzimy od 6 godzin i on ma statsy juz 7 win 1 lose :D

Opublikowano

Jeżeli problem rozwiązany to zamykam

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...