Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aromatyzowanie ;D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2UP - po pierwsze - nie palę :P po drugie tabakę ciężko palić, zwykle nie nadaje się nijak :huh: po trzecie - powinni spokojnie Ci sprzedać gdziekolwiek :P Koledzy moi w podstawówce jeszcze kupowali w kioskach czy w sklepach na stoiskach traficznych albo takich... zielarskich czy coś :P Ja nie mam dostępu (mieszkam w takim zadupiu, że masakra) więc nie mogę kupić i dlatego się pytam jak domowym sposobem nadać aromat tabace "czystej" czyli zwykłemu zmielonemu tytoniowi :P

Opublikowano

to spróbuj domieszać jakieś intensywnej cherbaty do tego albo ususz coś np. miętę czy coś i zmiel

ps. takiej domowej jeszcze nie próbowałem xD

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

Dosypywałem mocnej owocowej herbaty, mięty, kawy, cynamonu - no niby super, ale chcę czegoś jeszcze, czegoś nowego, czegoś o mocnym aromacie, najlepiej owocowym <3 Próbowałem aromatów do ciast, tak na jakimś forum pisało. Niezbyt ciekawy efekt, tabaka pachnie tylko jest zbyt wilgotna a po odsączeniu traci prawie całkiem aromat :( Skórka pomarańczy też kiepska... chyba trzeba będzie kupić jakiegoś mentolka albo owocówkę :D

Opublikowano

to weź suszonego owoca np banana i zmiel xD

albo namocz tytoń w soku wysusz i zmiel nie wiem czy coś da? xD grunt to dobry pomysł

nowe acc strielock275!!!