Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim . mam problem z handlarzami więc tak chciałem dodać kilka broni do npc handlarza bronią dodałem kilka chciałem dodać do handlarza zbroją coś niedziała bo jak wszystko dodałem to jak wszedłem na priva to miecze były u hanld bronią

A u handlarza zbroją nic niebyło kompletnie nic zero nic zadnej zbroji nic puste pola dlaczego ? POMOCY

Opublikowano

Cześć wszystkim . mam problem z handlarzami więc tak chciałem dodać kilka broni do npc handlarza bronią dodałem kilka chciałem dodać do handlarza zbroją coś niedziała bo jak wszystko dodałem to jak wszedłem na priva to miecze były u hanld bronią

A u handlarza zbroją nic niebyło kompletnie nic zero nic zadnej zbroji nic puste pola dlaczego ? POMOCY

sprawdz czy u odpowiedniego handlarza dodales

bez YT

Opublikowano

Mogło się tak stać że przeholowałeś, dałeś więcej itemów niż handlarz ma miejsca ;] Sprawdź też tak miałem

GM daj itema plis!! A może wylizać panu buty? Błagam!

Opublikowano

zapewne daleś za dużo itemków ! Musisz je zminiejszyć ;). Powinieneś wiedzieć jak to się robi ;). Sprawdz w poradnikach napewno jest.

po drugie to : nie pszypadkiem tylko przypadkiem ;)). Ten błąd aż razi w oczy ;).

Pozdrawiam ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Najlepiej sobie otworzyć handlarza podczas dodawania i kontrolowac czy bedziesz mial miejsce na taki item. Aha kolejnosc itemu zalezy od id czyli np 11299 11499 11699 1899 czy stal woja stal ninja a np fms bedzie przed nimi bo ma mniejsze id 299

i po co odkopujesz ?!

Edytowane przez Mastick

GM daj itema plis!! A może wylizać panu buty? Błagam!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...