Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zagraniczny metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, najpierw zamierzam sie przywitac (: jestem nowy na forum , wiec tez nie za bardzo wiedzialem gdzie kierowac temat. Wiec jezeli cos sknocilem to przepraszam :P

Otóż tak:

Zassalem sobie luncher z tureckiego priva. Z tego co pamietam kiedys (jakies 3 miesiace temu) cos zrobilem z klientem ze mialem all po polsku.

Teraz wrzucam luncher (nie patcher) tego serwera do metka pl z 2008 i 2010 roku, wszystko powinno byc ok. Ale... kiedy wlaczam metina

standardowo (tzn w pliku locale.cfg mam wpisana koncowke "pl") to wyskakuje blad taki dluuugi i na koncu tego erroru pisze cos z regionem chyba "Region_dict". No ok, zmieniam koncowke locale na tr - tureckie. Metek odala wszystko gra , ale niestety mam serwer w calosci po turecku!

Probowalem zmieniac locale (wlaczajac w to "rozkladanie" go przez FE) i roznych trickow z Waszego forum i ... nic. Nie wiem jak to zrobic by miec j. polski a mam juz na serwie 87 lv i czas dorpnac stal. A jest to nie mozlwe kiedy na dropie nie pisze "Zbr. Z. Czar. Stali" tylko "blablabla" ;] Pomocy, bd wdzieczny i dam tego calego "+" ;] Pozdro

Opublikowano

chyba nie dasz rady już go w całości spolszczyć.

Nie chodzi mi o cale spolszczenie , ale o to by same itemki byly po polsku. Wiem ze sie da bo juz tego dokonalem , ale nie pamietam jak.

Probowalem sposobu ktory opisano w TuT'cie na spolszczenie clienta Celestial-World ;] Ale i to nie dziala. Niech sie moze jakis "weteran" wypowie. :P

Pozdrawiam.