Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

komendy GM

aqapab

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kopia, dziwisz się? Przecież ludzie nie ogarniają opcji szukaj..

Swoją drogą, dzięki za link do komend, może kiedyś i ja się pobawię w robienie priva...

Opublikowano

kiedy pisalem ten post to stronka ta nie dzialala ;) jak mozesz podaj komendy na eq 70 lv

Kopia, dziwisz się? Przecież ludzie nie ogarniają opcji szukaj..Swoją drogą, dzięki za link do komend, może kiedyś i ja się pobawię w robienie priva...

jak juz pisalem wyzej strobnka nie dzialala , jak cie nie obchodzi robienie priva to po co sie udzielasz spamerze ^^

Opublikowano

Spamerze, powiadasz?

kiedy pisalem ten post to stronka ta nie dzialala ;)

Nie wchodzę na elitepvpers codziennie, ale z tego co mi wiadomo ta strona nie miała problemów w ostatnim czasie.. Co więc u Ciebie poza opcją "Szukaj..." na tej stronie nie działało - nie wiem...

jak mozesz podaj komendy na eq 70 lv

1. Jakbyś dokładnie przejrzał stronę, którą Kopia Ci podał, zauważyłbyś, że są tam komendy na to czego szukasz..

2. Jeśli jeszcze tego faktu nie ogarnąłeś, to zapoznaj się uważnie z treścią mojej sygnaturki.

3. Jeśli wciąż nie jesteś w stanie tego znaleźć, oznacza to, że będziesz wyjątkowo marnym "GeeMeem" (jak nasi z PL) na serwerze, na który szukasz tych komend i równie dobrze mógłbyś sobie odpuścić, bo odpadłeś przy podstawowych rzeczach.

jak cie nie obchodzi robienie priva to po co sie udzielasz spamerze ^^

Skąd możesz wiedzieć co mnie interesuje, a co nie? Pomijając fakt, że ja na MPCforum.pl odpisuję tylko w tematach które mnie interesują, ew. w tematach w których mogę pomóc bardziej ogarniętym graczom z całego tego tłumu, który potrafi tylko żydzić o odpowiedź, po czym zminusować jak dziecko Neo i uciec, to na 99.9% mam większą wiedzę o tej grze od Ciebie i dzielę się nią, by było jak najwięcej dobrze grających ludzi, a Ty nawet nie zaplusowałeś odpowiedzi Kopii, który odpowiedział na Twoje pytanie. Swoim bardzo inteligentnym postem spamujesz Ty, nie ja - bo ja tylko podziękowałem Kopii za coś, co przyda mi się w przyszłości i zwróciłem uwagę na coś, co obserwuję od dawna: Nikt nie podziękuje za odpowiedź, a wręcz rzuci się do gardła. Dążąc dalej tą myślą, dochodzimy do tego co napisałem w swoim opisie profilowym, czyli wniosek z wcześniej wymienionego faktu - po której stronie grałeś do tej pory. Przekładając na Twoje po 1 min. baaardzo ciężkiego myślenia doszedłem do wniosku, że jesteś mało ogarniętym lajtem z serwera PL, któremu nie działają google, który nie dawał rady na przeróżnych prywatnych serwerach i musi się dowartościować robiąc priva, na którym w stylu sensu z "rejfensuff" cisnąłby Darków, bo sam tego osiągnąć normalnie nie potrafi. Smutne.

Jeśli masz zamiar dalej mnie obrażać/kontynuować tą bez sensowną kłótnię ze mną w jakikolwiek sposób, przejdźmy proszę na pw, bo nie mam zamiaru zaśmiecać tego działu. ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie ma co sie kłócić, a inne komendy ludzie dodawali w kometarzach znajdziesz tam wszystkie jakie są... ale to juz napisał Kolega, to co zamykamy ? ;)

Aha a stronka czasami mi tez sie nie wczytuje takze luz :P

2004103007_Display-25.gif
Opublikowano

tak temat mozna zamknac bo masz racje nie ma sie co klocic , co do pana Xanna dosyc ciezko znalesc w spisie komendy na armor i weapon na 70 lv ;) i jeszcze jedno GM bede tylko dla siebie na serwerze dla zabawy i nie bede udostepniac go innym osobom wiec moge byc marny pozdrawiam;) TEMAT DO ZAMKNIECIA xD

Opublikowano

Poprawka ... Komendy na Eq lv 70 nie ma tam musisz to zobaczyc sobie w SQL tam znajdziesz tez wszystkie komendy z twojego servera, też te na eq 70 bronie itp.

bo na kazdym innym servie te eq na 70 inaczej sie nazywają .

2004103007_Display-25.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...