Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Jak odpalac haki?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chodzi o to ze mam odpalone 3 em[ wszystko poblokowane] na kompie mam tez client z fb , client z kamerem, i czysty client, ostatnio mialem odpalone 3 EM i odpalilem client z kamerem po chwili bylo ze hack detecet [czy cos, ze znalazl] i acc zostal zbanowany[ten client z kamerem] na kazdym z clientow mam zablokowany hs, na w chu* acc nie dostalem bana a cisne na WH, EM2, kamerze itp... a tu dostalem bana za stanie... jak to mozliwe ze znalazl hack?? jak nie mialem jeszcze em2 to sobie odpalaem rozne kombinacje i nigdy nie bylo ze cos znalazlo.

co jeszcze zablokowac zeby bylo 120% ze nic sie nie znajdzie.

prosze o pomoc

zbyt duża sygna

Legenda
Opublikowano

Nie czegoś takiego, że zablokujesz i Cie nie wykryje. Zablokowanie hs sprawia, że mniejszasz swoje szanse na bana, ale zawsze szansa jest, że go dostaniesz.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

jakby em2 byl powodem wykrywania, tzn by robil takie cos ze latwo znalesc ale em2 nie wykrywe, wlacze inny client a tam ze haki sa -.-... ale najlepsze to ze pisze ze hack znaleziony w metku z em2 a offa metka bez haxow i tak jest ban, teraz robilem testy ,,, przezucanie itemtow tylko przez em2 a sprzedawanie na innym kompie ;/

zbyt duża sygna