Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem hack do warrocka, lecz gdy wchodze do gry nie pokazuje się menu haxa. Czytałem że trzeba zrobić jakąś bazę i bypass na hackshielda, tylko nie wiem jak ;/ . Wytłumaczy mi ktoś?

Opublikowano

To zdecyduj się najpierw w jakim języku napisałeś cheata. C++ czy D3D ? Jeśli robiłeś go według poradnika N1ghtmare (a tak sądze) to jest to cheat napisany w języku C++. takie cheaty nie mają menu. Opcje które do niego włączyłeś są aktywowane automatycznie wraz ze startem gry. Z tego co mi się wydaje to nawet jak go dobrze zrobisz to chyba nic nie da, bo nie jestem pewien, ale chyba w tym poradniku nie ma obecnych adresów. Radzę poczekać, aż pojawią się aktualne i wtedy wziąć się za napisanie cheata, w myślę, że właśnie najbardziej przystępnym języku jakim jest C++.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Chyba adresy nie działają? ;p Menu sie nie pojawia bo trzeba bypass'a.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

Tylko jakiego bypass'a?

Możesz podać link czy coś?

Gdy robiłem w C++ hacki działają tylko że nie znam wszystkich void a w TuTku N1 jest tylko kilka.

W D3D jest dużo więcej opisanych opcji, hax zrobiłem tylko że menu sie nie pokazuje i nie mogę opcji włączyć ;/

Opublikowano

Bypass to kod który unieszkodliwia HS by możliwe były różne operacje graficzne. Nie sądzę by ktoś dał ci adres bypassa :)

O co chodzi w sformułowaniu "nie znam wszystkich void" ?

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

• Dodaj nową pozycję...